Soorten schutting schermen

Wil je een trellisscherm, V-Scherm, toogscherm of gaasscherm meenemen in het plaatsen van de hout-betonschutting? Dit organiseert Zuidema Schuttingen van A tot Z.

Een hout-betonschutting

Een hout-betonschutting is een schutting die deels wordt opgebouwd uit hout en beton. Een betonnen fundering wordt afgemaakt met een grenen schuttingdeel.

Een mooie afwerking

Door variatie aan te brengen in het hout is het mogelijk om een schutting een bijzondere uitstraling mee te geven. Dit kan door variatie aan te brengen in het hout.

Gaasscherm
Een gaasscherm is een paneel van gaas. De gaaspanelen geven een open uitstraling aan de schutting. Vaak zien wij dat deze gaasschermen worden gebruikt om te spelen met beplanting in de tuin.
Recht scherm

In feite zijn rechte schermen de meest gangbare schermen voor een schutting. Vaak zie je dat er gekozen wordt voor een basis met rechte schuttingschermen aangevuld andere schermen.

Toogscherm
Een schutting scherm met een licht gebogen bovenkant noemen we een toogscherm. Vaak geeft een toogscherm een iets vriendelijkere uitstraling aan een schutting.
Trellisscherm
Een trellisscherm is een houten scherm met open vakken. Deze openheid geeft een sfeervolle en gezellige sfeer in de tuin. Trellisschermen worden vaak afgewisseld met dichte schermen.
V-Scherm
De naam V-Scherm zegt al maar een V-Scherm is een houtvariatie waarbij je een V-vorm ziet bovenaan het betreffende schuttingscherm. Vaak gebruikt ter variatie met andere schermen.