arrow_drop_up arrow_drop_down

Soorten schutting schermen

Wil je een trellisscherm, V-Scherm, toogscherm, gaasscherm of schuin aflopend scherm meenemen in het plaatsen van de hout-betonschutting? Dit organiseert Zuidema Schuttingen van A tot Z.

Een hout-betonschutting

Een hout-betonschutting is een schutting die deels wordt opgebouwd uit hout en beton. Een betonnen fundering wordt afgemaakt met een grenen schuttingdeel.

Een mooie afwerking

Door variatie aan te brengen in het hout is het mogelijk om een schutting een bijzondere uitstraling mee te geven. Dit kan door variatie aan te brengen in het hout.

Een overzicht van de schermen

Gaasscherm

Gaasscherm

Een gaasscherm is een paneel van gaas. De gaaspanelen geven een open uitstraling aan de schutting. Vaak zien wij dat deze gaasschermen worden gebruikt om te spelen met beplanting in de tuin.
Schuin aflopend scherm

Schuin aflopend scherm

Het is mogelijk om schuin aflopende schermen te plaatsen. Klanten kiezen voor schuin-aflopende schermen om doorkijk te creëren naar een andere tuin, park of landschap.

Toogscherm

Toogscherm

Een schutting scherm met een licht gebogen bovenkant noemen we een toogscherm. Vaak geeft een toogscherm een iets vriendelijkere uitstraling aan een schutting.
Trellisscherm

Trellisscherm

Een trellisscherm is een houten scherm met open vakken. Deze openheid geeft een sfeervolle en gezellige sfeer in de tuin. Trellisschermen worden vaak afgewisseld met dichte schermen.
V-Scherm

V-Scherm

De naam V-Scherm zegt al maar een V-Scherm is een houtvariatie waarbij je een V-vorm ziet bovenaan het betreffende schuttingscherm. Vaak gebruikt ter variatie met andere schermen.
Recht scherm

Recht scherm

In feite zijn rechte schermen de meest gangbare schermen voor een schutting. Vaak zie je dat er gekozen wordt voor een basis met rechte schuttingschermen aangevuld andere schermen.

Passende offerte opvragen

Koekje erbij?