Soorten hout beton schutting tuinschermen

Wil je een trellis tuinscherm, V- tuinscherm, toog tuinscherm of gaas tuinscherm meenemen in het plaatsen van de hout beton schutting? Dit organiseert Zuidema Schuttingen van A tot Z.

Een hout beton schutting

Een hout beton schutting is een schutting die deels wordt opgebouwd uit hout en beton. Een betonnen fundering wordt afgemaakt met een grenen schuttingdeel.

Een mooie afwerking van de hout beton schutting

Door variatie aan te brengen in het hout is het mogelijk om een schutting een bijzondere uitstraling mee te geven. Dit kan door variatie aan te brengen in het hout.

Een overzicht van de tuinschermen

Gaasscherm

Gaas tuinscherm

Een gaas tuinscherm is een paneel van gaas. De gaaspanelen geven een open uitstraling aan de schutting. Vaak zien wij dat deze gaas tuinschermen worden gebruikt om te spelen met beplanting in de tuin.
Recht scherm

Recht tuinscherm

In feite zijn rechte tuinschermen de meest gangbare tuinschermen voor een schutting. Vaak zie je dat er gekozen wordt voor een hout beton schutting met rechte tuinschermen aangevuld andere schermen.

Toogscherm

Toog tuinscherm

Een schutting tuinscherm met een licht gebogen bovenkant noemen we een toog tuinscherm. Vaak geeft een toog tuinscherm een iets vriendelijkere uitstraling aan een hout beton schutting.
Trellisscherm

Trellis tuinscherm

Een trellis tuinscherm is een houten scherm met open vakken. Deze openheid geeft een sfeervolle en gezellige sfeer in de tuin. Trellis tuinschermen worden vaak afgewisseld met dichte tuinschermen.
V-Scherm

V-tuinscherm

De naam V-Scherm zegt al maar een V-Scherm is een houtvariatie waarbij je een V-vorm ziet bovenaan het betreffende schuttingscherm. Vaak gebruikt ter variatie met andere schermen.

Hout beton schutting offerte opvragen