Hout Beton schutting met 

Rots motief

Ben je op zoek naar een hout betonschutting of een beton schutting met rots motief? Zuidema Schuttingen is de hout beton schutting specialist van Noord-Nederland.

Hout beton schutting met rots motief

De betonnen plaat van een hout-beton of beton schutting kan uitgevoerd worden met een rots motief.

Het rots motief

Wanneer wij inzoomen op een betonnen plaat met rots motief ziet dit er als volgt uit.


Wit beton: houtbetonschutting of betonschutting
Antraciet beton: houtbetonschutting of betonschutting
Taupe beton: houtbetonschutting of betonschutting
Stampbeton grijs
Kwaliteit materiaal schuttingen

De kwaliteit van het materiaal is bepalend voor de prijsvorming. Schuttingbouwers leveren niet standaard dezelfde kwaliteitsmaterialen.

Dit dien je mee te nemen bij de aanschaf van een schutting. Zorg dat je verzekerd bent van een goede garantie. Zodat je niet met een ‘slechte’ schutting achterblijft die binnen korte tijd weer vervangen moet worden.

Garante houtbetonschutting, betonschutting of douglas schutting

Zuidema Schuttingen garandeert kwaliteit en garantie. Je krijgt 15 jaar garantie op de CE gemarkeerde betondelen en 10 jaar garantie op de geïmpregneerde duurzame grenen schuttingdelen voorzien van het KOMO-keurmerk.

Zodat je jarenlang onbezorgd kunt genieten van jouw prachtige hout beton schutting. Let wel: voor de douglas schuttingen hanteren we andere garantievoorwaarden!

Zuidema Schuttingen bied je de gelegenheid gebruik te maken van de meetservice.

Tegen een kleine vergoeding komen wij de maten opnemen van uw terrein en de te plaatsen hout beton schutting. Voor het opmeten van een schutting wordt er gewerkt met standaardvakken en pasvakken.

Het beton in een schutting is gemaakt van solide betonplaten. De betonnen schuttingdelen zijn ook leverbaar in de volgende motieven:

volgen Zuidema Schuttingen via Facebook

Ervaring met het leveren en plaatsen hout beton schuttingen

klanten hebben wij geholpen in de afgelopen jaren