Schuttingspecialist Kampen

Schuttingspecialist Kampen

Op zoek naar een hout-beton, beton of luxe hout-betonschutting in Kampen? Dan kun je terecht bij Zuidema Schuttingen. Wij bieden in basis drie stijlen schuttingen. Wanneer je niet weet hoe de juiste afmetingen van de nieuwe schutting bepaald moeten worden dan kun je gebruik van de meetservice van Zuidema Schuttingen. Dit kan spelen bij vragen als:
  • Kan de schutting geplaatst worden langs een sloot?
  • Welke schutting past in mijn tuin?
  • Het inmeten van grote projecten?
  • Schutting plaatsen bij aflopende kavels
  • Schutting plaatsen bij hoogteverschil met de buren
Dit zijn tal van afwijkende situaties waarbij het oog van de specialist essentieel is voor de goede maten. Zuidema Schuttingen biedt je de gelegenheid gebruik te maken van de meetservice. Wij komen dan de maten van jouw schutting opnemen. Dit doen wij gratis mits je akkoord gaat met de aangeboden offerte. Voor het opmeten van een schutting wordt er gewerkt met standaardvakken en pasvakken. Zuidema Schuttingen heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan met het zetten van schuttingen. Bekijk ons assortiment schuttingen

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

  Hieronder vind je een aantal voorbeelden van recente projecten: Nieuwe schutting Kampen (Overijssel) Nieuwe schutting laten plaatsen Kampen (Overijssel) Hout Beton Schutting Kampen (Overijssel)
Reactie plaatsen