Schutting laten plaatsen in Almelo

Schutting laten plaatsen in Almelo

Wil je een nieuwe schutting in de tuin en ben je op zoek naar een betrouwbare schuttingleverancier in Almelo? Zuidema Schuttingen is gespecialiseerd in het plaatsen van hout-betonschuttingen. Wij ontzorgen je van A tot Z. Van het uitzoeken van de juiste schutting tot het plaatsen van de schutting.

Tijd voor een nieuwe schutting

Er zijn tal van redenen te bedenken voor een nieuwe schutting. Denk maar aan:

Welke schutting zoek je?

Schuttingen zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen voor een beton schutting, houten schutting of een hout betonschutting. Elke schutting heeft z'n voordelen en nadelen. Het voordeel van een hout-betonschutting is dat je de levensduur van de schutting verlengd. Simpelweg omdat beton beter bestand is tegen weersomstandigheden.

Het hout van de hout-betonschutting

Voor vrijwel elke soort schutting is hout belangrijk. Daarom is het belangrijk dat je een goede afweging maakt wanneer je de houtsoort bepaald. Voor het hout van de hout beton schutting zijn er een aantal opties.

Elke houtsoort heeft z'n voordelen en nadelen.

Betonnen plaat

Onderaan een hout-betonschutting zit een plaat van beton. Deze is leverbaar met meerdere motieven. Van enkelzijdig glad motief tot een rotsmotief. Voor een beton schutting geldt dat de hele schutting is opgebouwd uit betonnen platen.

Poort schutting

Bij een schutting hoort in de meeste gevallen een poort. Je kunt kiezen uit een enkele poort of een dubbele poort voor je schutting.

Stel je eigen schutting samen

In de schutting configurator van Zuidema Schuttingen stel je eenvoudig je eigen schutting samen. Je geeft aan wat je zoekt en krijgt direct een passende offerte in de mailbox. Houd de volgende gegevens bij de hand:

  • afmetingen schutting (hoogte, lengte, breedte). Het gaat hier om het aantal meters inclusief poort.
  • een schets van de tuin
  • aantal hoeken van de te plaatsen schutting
  • het aantal betonpalen wat je denkt nodig te zijn

Hoe lang doen wij over het plaatsen van een schutting in Almelo?

Binnen een dag wordt jouw schutting geplaatst en geleverd. Dit betekent dat ons team bij je langskomt. Wanneer de grond netjes is gaan we direct aan de slag. Lopen we tegen dingen aan dan zullen we dit met je overleggen.

We plaatsen de schutting en zullen alles netjes opgeruimd achterlaten. Dus: je wordt wakker zonder schutting in de tuin. En je gaat naar bed met je droomschutting in de tuin.

Een nieuwe schutting

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Zuidema Schuttingen.

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Schutting geplaatst in Almelo

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van recente projecten: nieuwe schutting almelo (overijssel)schuttingleverancier almelo (overijssel)houtbetonschutting almelo (overijssel)schutting almelo (overijssel)

Reactie plaatsen