Houtbetonschutting, betonschutting Limburg

Ben je op zoek naar houtbetonschutting of betonschutting en woon je in Limburg dan ben je bij Zuidema Schuttingen aan het juiste adres.

Een houtbetonschutting

Een goede afschutting is belangrijk om verschillende redenen: zo voorziet een schutting de woning van meer privacy, biedt het bescherming tegen weersomstandigheden zoals wind en regen en daarbij draagt het bij aan de sfeer die rondom je eigendom gecreëerd wordt. Schuttingen komen in verschillende vormen, materialen en formaten, maar een houtbetonschutting heeft ongetwijfeld enkele voordelen in vergelijking met bijvoorbeeld een gewone houten schutting:

  1. Stevig en duurzaam  Door het gebruik van beton om de fundering van de schutting te maken, is deze veel sterker en beter bestand tegen invloeden van buitenaf. Daarbij gaat een gewone houten fundering sneller rotten, terwijl beton daar geen last van haast.
  2. Onderhoudsvrij Een tweede voordeel is dat, aangezien een groot deel van de schutting uit beton bestaat, deze nauwelijks onderhoud nodig heeft. Het materiaal slijt haast niet weg en blijft dus jarenlang goed. Dit heeft dan weer een positief effect op de portemonnee.
  3. Diverse uitwerkingen  Houtbeton schuttingen kunnen op verschillende manieren uitgewerkt worden. Zo is er keuze tussen kleine of grote schuttingen, diverse soorten hout voor een andere sfeer, enzovoort.

Lees meer: hout-betonschutting

Een betonschutting

Een betonschutting is een dichte schutting die volledig uit beton is vervaardigd, in tegenstelling tot een houtbetonnen schutting. Een dergelijke schutting biedt eveneens enkele voordelen die het vermelden waard zijn:

  • Nauwelijks onderhoud nodig  Beton is een duurzaam materiaal dat niet snel wordt aangetast door externe omstandigheden en invloeden. Daardoor is onderhoud dus eigenlijk helemaal niet nodig.
    Lees ook: Privacy en schutting
  • Geluidsdempend Beton heeft eveneens de eigenschap dat het geluid perfect afweert, waardoor het de ideale oplossing is voor zij die nog meer privacy willen. Lees ook: geluidsoverlast tuin
  • Uiterst stevig Een betonnen schutting is eigenlijk nog weerbaarder dan een houtbetonnen schutting, door de afwezigheid van kwetsbaardere, houten elementen. Beton is bijvoorbeeld uitermate goed bestand tegen stormen, sterke winden en langdurige regenval.
  • Geen fundering nodig Bij een betonnen schutting is geen fundering vereist, omdat het bent zelf al voor genoeg stevigheid zorgt. Hierdoor bestaat de muur uit één groot geheel, waardoor het steviger is en langer meegaat.

Lees meer: betonschutting

Betonschutting en houtbetonschutting in Limburg

Het belang van een goede schutting als bescherming van het eigendom kan niet onderschat worden, en juist daarom ik een grote variatie aan schuttingen en een goede service dan ook zo essentieel. Wij leveren betonschuttingen en houtbetonschuttingen in heel Limburg (Maastricht,  Heerlen,  Kerkrade,  Geleen, Sittard,  Roermond,  Venlo) en garanderen de beste kwaliteit.

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Contact

Wanneer je een vraag hebt neem dan contact met ons op

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

 

Voorbeelden van projecten

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van recente projecten: 

betonschutting limburg

luxe hout beton schutting limburg

schuttingbouw limburg

aanleg schutting in limburg

hout beton schutting in limburg