Houtbetonschutting of betonschutting Zuid-Holland

Ben je op zoek naar houtbetonschutting of betonschutting en woon je in Zuid-Holland dan ben je bij Zuidema Schuttingen aan het juiste adres.

Een houtbetonschutting

Privacy, veiligheid en comfort, het zijn stuk voor stuk kwaliteiten waar we naar op zoek zij in een woning, en we doen er dan ook alles aan om hier zo goed mogelijk voor te zorgen. De beste manier om je eigendom te beschermen en tegelijkertijd voor meer wooncomfort te zorgen is door middel van een houtbetonnen schutting.

 • Privacy

  Als je in de tuin vertoeft dan wil je niet dat de eerste de beste naar binnen kan kijken, en een houtbetonnen schutting garandeert dat ongetwijfeld. Een dergelijke schutting biedt meer afscherming dan bijvoorbeeld een heg. Lees ook: Privacy en schutting
 • Woonsfeer

  Vervolgens draagt een dergelijke schutting ook bij aan de atmosfeer van de woning. Een houtbeton schutting kan op ontelbare manieren uitgewerkt worden, komt in verschillende kleuren, groottes, vormen en patronen, waardoor het de ideale aanvulling is op de stijl van je woning. Het houten gedeelte van de schutting oogt mooier dan beton!
 • Veiligheid en duurzaamheid

  Tenslotte biedt een dergelijke schutting natuurlijk veiligheid omdat het inbrekers twee keer doet nadenken over een inbraakpoging. Daarbij is een houtbetonschutting erg stevig dankzij de betonnen fundering, en gaat dus ook langer mee dan een gewone houten exemplaar. Tenslotte beschermt de schutting tegen wind, regenval en stormschade.

Lees meer: hout-betonschutting

Een betonschutting

Een betonschutting is het toppunt van veiligheid en duurzaamheid: een dergelijke dichte schutting biedt bepaalde voordelen waar geen enkele andere soort tegenop kan, en verdient dan ook wat meer uitleg.

 • Weinig onderhoud

  Het eerste voordeel van een dergelijke schutting is dat deze haast niet onderhouden moet worden. Beton is een stevig en duurzaam materiaal dat wel tegen een stootje kan!
 • Geluidswerend

  Eén van de sterkste kwaliteiten van beton is dat het geluid dempt. Voor wie niet gestoord wil worden door onaangename geluiden van buren is een betonnen schutting dus de ideale oplossing. Lees ook: geluidsoverlast tuin
 • Stevig en duurzaam

  Zoals reeds vermeld is beton uiterst sterk, waardoor een dergelijke schutting de tand des tijds als het water kan weerstaan. Stormen, hevige regen en een felle wind vormen dan ook geen bedreiging voor dit materiaal.

Lees meer: betonschutting

Betonschutting en houtbetonschutting in Zuid-Holland

Nood aan meer privacy, comfort en veiligheid in de woning? Een schutting van beton of houtbeton is dé oplossing, en juist daarom bieden wij de beste schuttingen aan in heel Zuid-Holland. In Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Leiden, Bergambacht, Capelle aan de IJssel, Hardinxveld-Giessendam, Katwijk aan Zee, Krimpen aan de IJssel, Ridderkerk, Schiedam, Sassenheim, Sliedrecht, Waddinxveen, Zoetermeer, Zwijndrecht

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Contact

Wanneer je een vraag hebt neem dan contact met ons op

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

 

Voorbeelden van projecten

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van recente projecten: 

betonschutting rotterdam

 betonschutting zuid-holland

 hout beton schutting zuid-holland  

hout beton schutting in rotterdam

 semi luxe hout beton schutting rotterdam

schutting bouwer rotterdam