Een afdeklat of afdekkap voor een hout-betonschutting bestellen?

Een afdeklat of afdekkap voor een hout-betonschutting bestellen?

Zuidema Schuttingen gaat voor hoge kwaliteit en een perfecte afwerking. Daarom bieden wij je alles wat je nodig hebt voor een complete schutting. Zo bestel je bij ons heel eenvoudig de ideale beschermende en sierlijke afdekkappen of afdeklatten die passen bij de hout beton schutting van jouw keuze.

Hout beton schutting

De hout beton schutting van Zuidema Schuttingen combineert twee prachtige materialen: hout en beton. Hout zorgt voor een gezellige en huiselijke sfeer, terwijl beton onverwoestbaar is en ontzettend lang houdt.

Samen zorgen ze voor een schutting van hoge kwaliteit die jarenlang meegaat en je tuin op een stijlvolle manier omheint. Je schutting is echter niet compleet zonder goede afdeklatten in een bijpassende stijl.

Waarom een afdekkap toevoegen?

Afdekkappen op je hout beton schutting zorgen ervoor dat je schutting er 100% perfect afgewerkt uitziet. Daarnaast hebben ze ook een praktisch effect. Doordat ze bovenop de schutting geplaatst worden, beschermen ze met name het houten gedeelte van je hout beton schutting tegen de invloeden van het weer.

Regen en zonneschijn kunnen hierdoor niet direct de kern van het hout binnendringen, waardoor het hout langer beschermd blijft tegen beschadiging en rotten.

Afdeklatten voor schutting

Soorten hout beton schuttingen: standaard of luxe

Onze hout beton schuttingen zijn er in diverse uitvoeringen en in meerdere prijsklassen. Zo vind je altijd de perfecte schutting die bij je budget past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de standaard hout beton schutting die wordt afgedekt met houten latten. Ben je bereid om net iets meer te besteden?

Dan kom je uit bij de schitterende luxe betonschutting van hoge kwaliteit. Deze dek je af met een geheel bijpassende houten afdekkap in dezelfde kleur als de schutting. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een variant tussen standaard en luxe in: de semi luxe hout beton schutting van Zuidema Schuttingen.

Welke maten en houtsoorten kun je bestellen?

Als je op zoek bent naar goede grenen of Douglas afdekkappen van hout voor bovenop je standaard hout beton schutting, dan kun je bij ons kiezen uit diverse opties. Zo zijn er de geïmpregneerde grenen afdekkappen in de maten 180 cm, 220 cm en 400 cm.

Kies je voor een luxe beton schutting? Dan past een houten afdekkap daar het beste bij. Deze afdekkappen koop je bij Zuidema Schuttingen altijd in de standaardlengte 180 cm. Je kunt kiezen uit diverse prachtige kleuren.

Direct je afdekkappen bestellen bij Zuidema Schuttingen

Heb je de perfecte afdeklatten voor je hout beton schutting gevonden? Dan kun je ze direct bestellen in de webshop van Zuidema Schuttingen! Door je hout beton schutting en de bijpassende afdekkapen samen te bestellen, krijg je ze allemaal op dezelfde dag binnen.

Je kunt de schutting zelf in elkaar zetten en plaatsen, maar ook kun je dit door onze medewerkers laten doen. Geef je keuze gewoon even door bij je bestelling!

Naar de webshop

Lees ook:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen