Betonpalen van een schutting bestellen?

Betonpalen van een schutting bestellen?

Een fijne en handige manier om je tuin te omheinen, is door het plaatsen van betonpalen schuttingen en houten schermen van Zuidema. Een hout beton schutting is krachtig, tijdloos en gemakkelijk te plaatsen. Bovendien past hij in alle soorten tuinen en is hij heel onderhoudsvriendelijk.

Hoog tijd dus om te kiezen voor een betonpalen schutting van Zuidema Schuttingen! Wil je precies weten waarom wij dit soort schuttingen aanraden? Lees dan vooral even verder, dan vertellen je meer over de voordelen en de mogelijkheden!

Waarom een schutting plaatsen?

Een hout beton schutting plaatsen in je tuin zorgt ervoor dat je ongestoord kunt genieten van je vrije tijd. En dat zonder dat iedereen de hele dag naar binnenloopt of alle kinderen uit de straat juist bij jou in de tuin komen spelen. Verder geeft een stevige schutting van betonpalen een veilig gevoel.

Zo geniet je nog meer van je huis en je tuin. Door een schutting in je persoonlijke stijl te plaatsen, maak je van jouw tuin bovendien helemaal je eigen plekje. Hier kun je jezelf zijn en maak je ruimte voor de leukste en meest gezellige feestjes!

Betonpalen schutting plaatsen

Voordelen van een hout beton schutting

Een hout beton schutting van Zuidema Schuttingen combineert de pluspunten van zowel beton als hout. Een houten schutting is al vele jaren ontzettend populair, omdat dit materiaal zorgt voor extra veel sfeer en een warm, knus gevoel. Een nadeel van hout dat direct op de bodem geplaatst wordt, is dat het snel nat kan worden en hierdoor kan schimmelen of rotten.

Door een basis te plaatsen van betonpalen, kun je dit probleem voorkomen. De betonnen schuttingpalen zijn ontzettend stevig en duurzaam. Ze kunnen absoluut tegen een stootje en verslaan weer en wind. Verder zorg je er met een hout beton schutting voor dat je niet ongelooflijk veel geld hoeft neer te leggen voor jouw nieuwe schutting.

Soorten schuttingpalen en afwerking

De betonnen schuttingpalen van Zuidema Schuttingen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen uit betonpalen met een vlakke bovenkant of juist een bovenkant met een bol of punt erop. Deze laatste twee soorten geven een extra sierlijke touch aan je schutting. Verder heb je de keuze uit betonpalen in diverse kleuren, zoals het bekende grijze beton of beton in wit, taupe, graniet of antraciet.

Naast de standaard betonnen palen kun je ook kiezen voor lichtgewicht beton. Je bent helemaal vrij in je keuze, zodat je zelf de mooiste combinatie kunt maken van beton met hout. Kies bijvoorbeeld voor schermen van Douglas hout met grijze betonpalen of juist voor grenen schermen met betonpalen in antraciet.

Welke maten betonpalen schuttingen kun je bestellen?

Bij Zuidema Schuttingen kun je betonpalen schuttingen bestellen in diverse standaardmaten. Een veel gekozen optie is 275 x 10x 10 cm. Andere gangbare maten zijn 180 x 10 x 10 cm en 310 x 10 x 10 cm.

Speciaal voor het maken van bloembakken hebben we betonpalen in de maat 100 x 10 x 10 cm. Onze stamp betonpalen zijn er in de maten 180 x 10 x 10 cm, 270 x 10 x 10 cm en 278 x 10 x 10 cm.

Vandaag nog jouw betonpalen schuttingen bestellen bij Zuidema Schuttingen

Zodra je de mooiste elementen hebt gevonden voor jouw nieuwe hout-betonschutting, wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk plaatsen. Bestel de benodigde onderdelen daarom direct via de webshop van Zuidema Schuttingen.

Kies jouw favoriete betonpalen en de bijpassende houten schermen en vervolgens leveren we deze zo rap mogelijk bij je af. Geen tijd of zin om de schutting zelf neer te zetten? Huur dan onze vakmannen in om de klus te klaren! Bij Zuidema Schuttingen zetten we alles op alles voor het mooiste eindresultaat!

Naar de webshop

Zie ook:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen