Een 23-planks schuttingscherm bestellen?

Een 23-planks schuttingscherm bestellen?

Je hebt er onlangs voor gekozen om een nieuwe hout beton schutting te gaan plaatsen. Wellicht heb je deze keuze samen met de buren gemaakt of je kiest ervoor om nieuwe schermen te plaatsen voor die ene onaantrekkelijke schutting van enkel betonplaten.

In beide gevallen ben je je goed aan het oriënteren. Er zijn immers vele varianten waar je voor kunt kiezen. Heb je al eens het aanbod van Zuidema Schuttingen bekeken?

Wat is een hout beton schutting?

De naam zegt het eigenlijk al, als je kiest voor een hout beton schutting, plaats je en schutting die opgebouwd is uit beton en hout. De fundering is geheel uit beton net als de palen, wat de nodige stevigheid en stabiliteit biedt. Deze fundering wordt met grenen schuttingdelen afgemaakt.

Je verzekert jezelf van een duurzame schutting, je hebt de keuze uit diverse kleuren en geniet van privacy in je achtertuin.

Verschillende soorten schermen hout beton schutting

Wist je dat je bij Zuidema Schuttingen de keuze hebt uit een hout beton schutting in verschillende varianten? Kies bijvoorbeeld voor verschillende kleuren beton, waaronder crème, taupe, antraciet en wit. Je kunt ervoor kiezen om een betonnen afdekkap toe te voegen en om betonmalen met een punt, een bol of een vlakke afwerking te laten bezorgen.

23 planks-schutting

Verschil tussen 19, 21 en 23-planks schutting

Een hout beton schutting is verkrijgbaar in een 19-planks schutting, een 21-planks schutting en een 23-planks schutting. Maar wat is nu precies het verschil? Heel eenvoudig. Je kiest uit 19 planken, 21 planken of 23 planken per meter. De 19-planks schutting heeft redelijk veel doorkijk, de 21-planks schutting heeft niet zo veel doorkijk, maar is echter niet volledig dicht en de 23-planks schutting is volledig dicht.

Zie ook: Verschil 19-planks, 21-planks en 23-planks schutting?

Een 23-planks schutting in verschillende afmetingen

Je hebt de keuze uit een 23-planks schutting in verschillende afmetingen. Denk hierbij aan een hoogte van ongeveer 1,95 tot 2 meter. Ook kun je kiezen uit twee betonplaten die enkelzijdig of dubbelzijdig een bepaald motief naar keuze hebben en je hebt de mogelijkheid om de schutting met of zonder een afdekkap te laten bezorgen.

Bestel jouw 23-planks schutting bij Zuidema Schuttingen

Heb je een keuze gemaakt voor een van de 23-planks schuttingen, dan kun je jouw bestelling eenvoudig en snel afronden in de webshop. Kun je wel wat hulp gebruiken en ontvang je graag een advies op maat? Aarzel in dat geval niet langer en breng een bezoek aan de winkel van Zuidema Schuttingen.

Let er wel op dat je van tevoren even een afspraak maakt, zodat je zeker weet dat er bij aankomst ook een specialist voor jou klaar staat.

Naar de webshop

Relevante artikelen:

Heb je deze artikelen al gelezen?

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen