Een douglas schuttingpoort bestellen?

Een douglas schuttingpoort bestellen?

Wil je een mooie en stevige schutting om je tuin plaatsen? Dan zit je bij Zuidema schuttingen helemaal goed! We hebben een ruim aanbod aan houten schuttingen in diverse stijlen en uitvoeringen. Je kunt onder meer kiezen voor schuttingen van Douglas hout. Deze prachtige houtsoort heeft een mooie kleur en komt meestal gewoon uit Nederland.

Hierdoor is het een betaalbaar en populair materiaal voor schuttingen. Bij Zuidema schuttingen kun je via de webshop Douglas schuttingen kopen in drie stijlen: standaard, semi luxe en luxe. Aan jou de keuze dus! Voor de allermooiste afwerking plaats je natuurlijk ook een bijpassende tuinpoort van Douglas hout.

Waarom een schutting plaatsen?

Met een schutting van Douglas hout zijn je tuin en je huis beter beschermd tegen inbrekers. Bovendien heb je veel minder last van inkijk. Je kunt dus lekker genieten van de zon in je tuin, zonder dat je buren je de hele tijd aanstaren. Verder geeft een schutting in de tuin een fijn gevoel, doordat je hem helemaal naar je eigen smaak kunt aankleden.

Het belang van een goeie poort

Met een goede poort van bijvoorbeeld Douglas hout zorg je voor meer veiligheid in en rond je huis. Dit geldt voor jezelf en ook voor je kinderen, die rustig en zonder gevaar in de tuin kunnen spelen.

douglas schuttingpoort

Douglas hout: voordelen en nadelen

Een enorm voordeel van Douglas hout is dat het een mooie, warme kleur heeft. Verder is het in heel veel verschillende maten verkrijgbaar en kun je het gemakkelijk beitsen. Doordat het Douglas hout gewoon uit Nederland komt, is het veel minder belastend voor het milieu.

Daarnaast is Douglas hout goed bestand tegen schimmels. Een nadeel van een Douglas schutting is dat hij vaak minder lang meegaat dan bijvoorbeeld een grenen schutting. Ook kan Douglas hout niet zo goed tegen vocht. Daarom is het slim om te kiezen voor een Douglas schutting met een betonnen onderkant.

Welke maten kun je bestellen?

De Douglas tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoogtes. Bovendien heb je de keuze uit zowel enkele als dubbele poorten van topkwaliteit Douglas hout. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, een Douglas poort past er altijd bij. Wil je over de poort heen kunnen kijken? Dan is een kleine poort van 100 x 100 cm ideaal!

Heb je een grote tuin en wil je die goed afsluiten? Koop dan bijvoorbeeld de dubbele poort van 300 x 195 cm. De enkele poorten zijn verder verkrijgbaar in de maten:

 • 100 x 195 cm
 • 110 x 195 cm
 • 120 x 195 cm
 • 130 x 195 cm
 • 140 x 195 cm
 • 150 x 195 cm
 • 90 x 195 cm.

De dubbele Douglas poort is er ook in de maten:

 • 180 x 195 cm
 • 200 x 195 cm
 • 220 x 195 cm
 • 240 x 195 cm
 • 260 x 195 cm
 • 280 x 195 cm

Al onze Douglas poorten worden geleverd met bevestigingsmateriaal en een slot.

 

Direct jouw schutting bestellen bij Zuidema Schuttingen

Heb je de perfecte Douglas poort gevonden voor jouw tuin? Bestel hem dan snel in de webshop van Zuidema Schuttingen! Plaats eenvoudig jouw bestelling en betaal via iDeal. We leveren je poort graag bij je af, thuis of op een andere locatie die jij ons hebt doorgegeven.

Indien gewenst kunnen we de schutting en poort zelfs voor je monteren en plaatsen. Laat ons bij het bestellen direct even weten wat je wensen zijn, dan gaan we onmiddellijk voor je aan de slag!

Naar de webshop

Relevante artikelen:

Heb je deze artikelen al gelezen?

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen