Een trellis-scherm bestellen?

Een trellis-scherm bestellen?

Via de webshop Zuidema Schuttingen heb je de keuze uit een breed aanbod aan houten trellis schermen. Kies bijvoorbeeld uit een toog scherm of een recht scherm. Met een trellis scherm geef je een speelse twist aan jouw hout beton schutting, aangezien je een standaard houten schutting kunt onderbreken. Laat een aantal planten tegen het trellis scherm groeien of decoreer het scherm met leuke tuindecoraties. Het is maar net wat je het liefste hebt in je achtertuin!

Hoe monteer je een trellis scherm?

Als je een houten trellis scherm gaat bestellen, wil je natuurlijk wel weten hoe je dit het beste kunt doen. Maar je maar geen zorgen, het bevestigen heb je binnen no-time gedaan.

Bestel bijpassend bevestigingsmateriaal en monteer het houten trellis scherm met bijpassende tuinpalen. De lengte van de tuinpaal is natuurlijk afhankelijk van de lengte van het houten trellis scherm dat je wilt monteren in je tuin.

Een trellis-scherm voor jouw hout-betonschutting

Kies voor de juiste hoogte

Kies je voor een houten trellis scherm met een hoogte van 180 cm, dan kun je het beste een paal met een hoogte van 270 cm bestellen. Dit omdat de tuinpaal voor ongeveer 1/3 in de grond kan.

Kies voor een stevige paalhouder of stort betonmortel rondom de paal in de grond. Zo weet je zeker dat jouw houten trellis scherm geen kant op kan gaan!

Een houten trellis scherm in verschillende houtsoorten en kleuren

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om jouw houten trellis scherm zelf te gaan verven, maar het scherm is vandaag de dag ook al standaard te verkrijgen in een kleurtje. Wel zo handig, want hierdoor heb je zo snel mogelijk een prachtig eindresultaat. Ook heb je de keuze uit diverse houtsoorten. Denk hierbij aan Grenen en Douglas.

Profiteer van een snelle levering

Heb je een keuze gemaakt voor een trellis scherm, dan wil je jouw bestelling natuurlijk zo snel mogelijk in huis halen. Dat begrijpt het team van Webshop Zuidema Schuttingen maar al te goed. Daarom profiteer je van een snelle levering en de producten zijn op bestelling leverbaar.

Wil je graag de nodige inspiratie opdoen en ontdekken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor jouw tuin, dan kun je het beste even een afspraak maken. Zo weet je zeker dat er ook voor jou een ervaren medewerker beschikbaar is. Haal jij binnenkort een trellis scherm van hout in huis via Webshop Zuidema Schuttingen? Je weet zeker dat je een scherm van hoogwaardige kwaliteit in huis haalt.

Naar de webshop

Relevante artikelen:

Heb je deze artikelen al gelezen?

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen