Grenen schuttingpoort bestellen?

Grenen schuttingpoort bestellen?

Is het hoog tijd om jouw oude schutting te vervangen? Bekijk dan direct het grote aanbod aan grenen poorten van Zuidema Schuttingen in onze webshop. Onze houten tuinschuttingen zijn er diverse uitvoeringen en je kunt ze gemakkelijk zelf plaatsen.

Door hun betaalbare prijs kun je al op korte termijn kiezen voor nieuwe grenen schuttingen voor in jouw tuin. Wil je jouw poort extra laten opvallen? Dan kun je ook kiezen voor de combinatie van een grenen poort met hout-betonschuttingen.

Waarom een grenen schutting plaatsen?

Er zijn verschillende redenen om een nieuwe schutting van grenen te plaatsen. Bijvoorbeeld als je net verhuisd bent naar een nieuwbouwwoning, waar de tuin nog helemaal leeg is. Een mooie schutting van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat jij je buitenruimte direct kunt afbakenen.

Het kan ook zijn dat je al een schutting in je tuin hebt, maar dat deze kapot is gegaan. Denk bijvoorbeeld aan schuttingpalen of planken die zijn gaan rotten of aan een grenen poort die door een harde windvlaag kapot is gevallen. Een nieuwe schutting plaatsen zorgt ervoor dat jij je weer helemaal prettig voelt in je eigen tuin.

Wat jouw reden ook is, bij Zuidema Schuttingen zit je altijd goed voor een nieuwe grenen poort met schuttingen!

Het belang van een goede grenenhouten poort

Een goede poort van grenenhout zorgt ervoor dat jij ongestoord kunt relaxen in je eigen tuin. Bovendien kan het een extra gevoel van veiligheid geven, zeker wanneer je een goed slot op je poort zet. De grenen poorten van Zuidema Schuttingen worden altijd standaard geleverd met een deurbeslag van RVS.

Overigens kun je bij ons terecht voor verschillende maten poorten, die leverbaar zijn als enkele grenen poort en als dubbele poort. De dubbele poort is ideaal als je je auto in de tuin wilt parkeren.

Grenen schuttingpoort bestellen

Grenenhout: de voordelen en nadelen

Het grenenhout dat we voor onze poorten en schuttingen gebruiken, komt van de grove den. Deze boom groeit in veel Europese landen en kan ontzettend lang worden. Het hout laat zich gemakkelijk bewerken en kan op verschillende manieren worden behandeld.

Een grenen poort of schutting kan minimaal zo’n 15 jaar meegaan. Voorwaarde is wel dat je hem goed behandelt. In al die tijd hoef je maar weinig aan onderhoud te doen, want dankzij het impregneren wordt het grenenhout uiterst duurzaam.

Welke maten grenen schuttingpoorten kun je bestellen?

Niet alle tuinen zijn even groot en ook de wensen zijn per klant verschillend. We bieden je daarom grenen schuttingpoorten in verschillende soorten en maten, zodat je altijd de juiste variant te pakken hebt. Je kunt onder andere kiezen voor een enkele grenen poort van 100 x 100 cm.

Wil je liever een hogere poort? Kies dan voor een schuttingpoort van 195 cm hoog. De enkele poorten zijn leverbaar in de breedtes:

 • 90 cm
 • 100 cm
 • 110 cm
 • 120 cm
 • 130 cm
 • 140 cm
 • 150 cm

De dubbele poort van grenenhout is eveneens 195 cm hoog en is verkrijgbaar in de volgende breedtes:

 • 180 cm
 • 200 cm
 • 220 cm
 • 240 cm
 • 260 cm
 • 280 cm
 • 300 cm.

 

Jouw nieuwe grenen schuttingpoorten bestellen

Heb je alles opgemeten en weet je precies welke maat grenen schuttingpoort jij nodig hebt voor in je tuin? Plaats dan snel je bestelling in de webshop van Zuidema Schuttingen. We leveren hem zo snel mogelijk af. Bij het bestellen kun je aangeven of je de poort zelf plaatst of dat je dat door ons laat doen.

Naar de webshop

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen