Een hoekpaal voor een hout-betonschutting bestellen?

Een hoekpaal voor een hout-betonschutting bestellen?

Wil je weinig onderhoud aan je schutting hebben, maar toch op ieder moment genieten van een robuuste en sfeervolle omheining rond je tuin? Dan is een hout beton schutting echt iets voor jou! De perfecte combinatie van houten en betonnen elementen gaat jarenlang mee en is dan ook de ideale keuze voor elke tuin. Bovendien kun je de hout beton schutting helemaal naar jouw persoonlijke smaak opbouwen.

Kies de vormen, maten en kleuren die jij wenst en stel hiermee je eigen schutting samen. Ga bijvoorbeeld voor betonnen palen met houten schuttingplaten of juist een gaasscherm. Uiteraard vind je bij ons alleen producten van hoge kwaliteit.

Soorten hout beton schuttingen: luxe, semi luxe en standaard

Bij Zuidema Schuttingen valt er altijd genoeg te kiezen. Zo kun je kiezen voor de standaard hout beton schutting die niet alleen mooi, maar ook erg budgetvriendelijk is. Kun je wat meer besteden? Dan is de semi luxe hout-betonschutting uit onze collectie echt iets voor jou! Ga je voor de echte topklasse?

Kies dan voor één van onze schitterende luxe hout betonschuttingen of betonschuttingen. Deze laatste luxe variant kenmerkt zich onder andere door onverwoestbare betonnen afdekplaten die je schutting ultiem beschermen.

De hoekpalen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Vanzelfsprekend zijn de onderdelen voor onze hout beton schutting combinaties verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. Op deze manier kan je altijd de perfecte schutting samenstellen.

Hoekpaal hout-betonschutting

Verschil tussen hoekpaal, tussenpaal en eindpaal

Voor het opbouwen van je nieuwe hout beton schutting heb je verschillende soorten palen nodig. Zo komt je hout beton schutting er perfect uit te zien en is de constructie optimaal. Het zal je dan ook niet verbazen dat er een verschil is tussen de hoekpaal, de tussenpaal en de eindpaal van een hout beton schutting. Zo heeft de hoekpaal sponningen aan 2 of 3 kanten. De sponning is gleuf waarin een betonplaat wordt geplaatst.

Een hoekpaal met aan 3 zijden een sponning is tegelijkertijd hoek en tussenpaal. Deze plaats je op het eind van de scheiding wanneer je bijvoorbeeld samen met de buren een hout beton schutting plaatst. Bij een tussenpaal moet er aan 2 kanten een schuttingplaat komen en dus heeft hij aan 2 kanten sponningen. Een eindpaal heeft slechts aan 1 kant een sponning, zodat je niet tegen lelijke en onnodige gaten hoeft aan te kijken als je schutting eenmaal staat.

Welke sponningmaat?

De hoekpalen van Zuidema Schuttingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met diverse sponningen. Zo kun je altijd de perfecte palen vinden voor de betonplaten van je keuze. Je kunt onder andere kiezen voor hoekpalen met een sponning voor 1 of 2 betonplaten, maar ook zijn er palen met een doorlopende sponning voor de betonschutting.

Welke maten kun je bestellen?

De benodigde palen voor je hout beton schutting zijn verkrijgbaar in diverse formaten:

  • 180 x 10 x 10 cm
  • 275 x 10 x 10 cm
  • 275 x 11,5 x 11,5 cm
  • 310 x 10 x 10 cm.

Voor een lage afscheiding zoals een tuinhek zijn aparte kortere palen (100 of 120 cm). Ook heb je de keuze uit meerdere vormen afwerking voor de bovenkant van de paal (vlak, punt en bol) en verschillende kleuren: antraciet, wit en stamp grijs.

Plaats je bestelling

Heb je alle onderdelen voor je nieuwe hout-betonschutting gevonden? Plaats dan snel je bestelling in de webshop van Zuidema Schuttingen. We kunnen de schutting bij de levering uiteraard ook voor je monteren.

Naar de webshop

Relevante artikelen:

Heb je deze artikelen al gelezen?

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen