Groothandel hout-betonschutting en betonschutting

Groothandel hout-betonschutting en betonschutting

Groothandel hout-betonschutting voor iedereen dus ook voor hoveniers, aannemers, stratenmakers en verder elk bedrijf die een hout-betonschutting wil plaatsen. Ben je hovenier, aannemer of stratenmaker? Dan krijg je vast weleens de vraag om een hout-betonschutting of betonschutting te plaatsen. Wat is dan praktischer dan een groothandel hout-betonschutting in de buurt te hebben. Zuidema-schuttingen levert door heel Nederland dus de afstand hoeft geen probleem te zijn.

Groothandel hout-betonschutting

Hout-betonschuttingen

Een schutting van beton of hout en beton is in! Ze zijn steviger dan houten schuttingen en gaan veel langer mee omdat ze onderhoudsvrij/arm zijn. En omdat ze lang meegaan zijn ze ook duurzamer dan houten schuttingen die toch wel een redelijke impact hebben op het milieu bij de productie ervan. Hout-betonschuttingen beschermen het erf of de tuin beter tegen bijvoorbeeld inkijk vanaf de straat of tuin van de buren.

Hovenier of aannemer

Het maakt niet uit of je nu hovenier of aannemer bent, bij ons kun je gewoon die hout-beton of betonschutting bestellen voor jouw klanten. Wij zijn de groothandel hout-betonschutting in Noord-Nederland en leveren onze producten door heel Nederland. Vraag eens naar de mogelijkheden door contact op te nemen met ons of kom eens kijken in Geesbrug direct naast de A37. Voor bedrijven hanteren we natuurlijk andere prijzen dan voor particulieren.

Groothandel schuttingen voor hoveniers

Vele mogelijkheden

De klant heeft veel keuze bij het samenstellen van een hout-betonschuttingen of een geheel betonnen schutting. Dit is ook de eerste keuze die een klant maakt: hout-beton of geheel betonnen schutting. Kiest de klant voor hout-beton dan kan de klant kiezen uit twee soorten hout: grenen of douglas. Daarbij is er ook een keuze te maken tussen het aantal planken dat een schuttingscherm heeft: 19, 21 of 23-planks. In plaats van een recht scherm kan ook worden gekozen voor:

Betonplaten

Voor wat betreft de betonplaten heeft hij/zij de keuze uit de volgende kleuren:

  • Betongrijs
  • Wit
  • Crème
  • Antraciet
  • Taupe

De betonplaten kunnen vlak zijn afgewerkt maar ook een reliëf motief hebben aan beide zijden, aan één zijde of zelfs een verschillend motief aan beide zijden. Er zijn te veel mogelijkheden om hier op te noemen. Maar een mooi voorbeeld is een houtmotief aan de ene zijde en een granietmotief aan de andere.

Betonpalen

Voor wat betreft de kleur van de betonpalen is eenzelfde keuze te maken waarbij soms ook wordt gekozen voor bijvoorbeeld een donkere paal (antraciet) en een witte betonplaat. Dat geeft natuurlijk een heel mooi effect. Deze palen kunnen aan de bovenkant zijn afgewerkt een bol of punt maar ook gewoon vlak zijn.

Vragen of direct bestellen?

Neem contact op met ons en stel de vragen die je misschien nog hebt. We staan je graag te woord en leggen je de voordelen uit van ons als groothandel hout-betonschutting. Je kunt dan ook direct je bestelling plaatsen.

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Reactie plaatsen