Wat kost een hout-betonschutting?

Wat kost een hout-betonschutting?

Wat kost een hout-betonschutting wanneer je deze laat plaatsen in jouw tuin? En krijg je garantie op de schutting en voor welke tijd? Zuidema Schuttingen informeert over je in algemene zin over de kosten voor een hout-betonschutting.

Even kort: wat is een hout-betonschutting?

Een hout-betonschutting is (de naam zegt het al) een schutting die bestaat uit houten en betonnen elementen. Deze combinatie van elementen maakt de schutting gemiddeld gezien duurder dan een houten schutting. Kanttekening is wel dat je langer met de schutting kunt doen waardoor deze onderaan de streep weer goedkoper wordt.

Kwaliteit van het materiaal

De kwaliteit van het materiaal is bepalend voor de prijsvorming. Schuttingbouwers leveren niet standaard dezelfde kwaliteitsmaterialen. Dit dien je mee te nemen bij de aanschaf van een schutting. Zorg dat je verzekerd bent van een goede garantie. Zodat je niet met een ‘slechte’ schutting achterblijft die binnen korte tijd weer vervangen moet worden.

Wij garanderen kwaliteit

Zuidema Schuttingen garandeert kwaliteit en garantie. Hieronder vind je de garantie die wij geven op de verschillende schutting onderdelen:Hout-betonschutting grenenhout (17 mm)
  • onder KOMO-keur geïmpregneerd
  • Betonproducten zijn CE gemarkeerd
  • 10 jaar garantie op houtrout
  • 15 jaar garantie op beton rot
Hout-betonschutting douglas hout (16 mm)
  • onbehandeld hout
  • Betonproducten zijn CE gemarkeerd
  • 3 jaar garantie op houtrot
  • 10 jaar garantie op betonrot
Kosten en prijzen hout-betonschutting

De vraag is waar betaal je voor?

Simpel geformuleerd is de vraag waar je voor betaald? Kies je voor een schutting die goedkoop geplaatst kan worden met goedkoop materiaal? Of ga je liever voor een kwaliteitsschutting met kwaliteit goed materiaal. Het grote verschil zit ‘m uiteraard in de duurzaamheid. De kwaliteitsschutting gaat langer mee. Zie je de kosten dus op de lange of de korte termijn?

Meetservice

Zuidema Schuttingen biedt je de gelegenheid gebruik te maken van de meetservice. Wij komen dan de maten van jouw schutting opnemen. Dit doen wij gratis mits je akkoord gaat met de aangeboden offerte. Voor het opmeten van een schutting wordt er gewerkt met standaardvakken en pasvakken.

Verwante informatie

Geïnteresseerd in een hout-betonschutting?

Bekijk een selectie uit ons assortiment geplaatste hout-betonschuttingen en luxe hout-betonschuttingen

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Reactie plaatsen