Betonplaten voor een hout-betonschutting bestellen?

Betonplaten voor een hout-betonschutting bestellen?

Bij het samenstellen van je nieuwe hout beton schutting komt van alles kijken. Zo moet je onder meer keuzes maken over de kleuren en de precieze samenstelling. Voor het creëren van de ideale schutting om jouw tuin is het natuurlijk ook van groot belang dat alle onderdelen perfect op elkaar aansluiten.

Daarom kun je bij Zuidema Schuttingen altijd terecht voor betonplaten in diverse uitvoeringen en allerlei prachtige kleuren. Hiermee maak je de ultieme omheining voor om je tuin.

Uiteraard moeten de betonplaten worden geplaatst in een stevig frame, zodat ze extra stevig staan en nog langer meegaan. Ook deze omlijning van de betonplaten bestel je natuurlijk eenvoudig in onze webshop!

Waarom een hout beton schutting?

We zien steeds meer klanten die specifiek kiezen voor onze hout beton schuttingen. Dit is natuurlijk niet verwonderlijk, want met dit product kun je de kwaliteit van uiterst sterk beton combineren met de gezellige uitstraling van hout.

De hout beton schuttingen van Zuidema Schuttingen zijn erg duurzaam en ook nog eens ontzettend mooi om te zien. Bovendien vragen ze maar heel weinig onderhoud, waarmee ze ook voor jouw buitenruimte ideaal zijn.

Betonpalen schuttingen

Soorten hout beton schuttingen en elementen

Bij Zuidema Schuttingen kun je kiezen uit hout beton schuttingen in diverse prijsklassen. Zo is de prima betaalbare standaard hout beton schutting, maar ook kun je kiezen voor de net iets duurdere semi luxe hout beton schutting. Ga je voor topklasse? Kies dan onze prachtige luxe hout beton schutting of zelfs de betonnen schutting. Zo krijg je altijd de ideale schutting!

Welke sponningmaat?

De hout beton schutting bestaat uit meerdere elementen die je eenvoudig met elkaar kunt combineren. Zo kun je kiezen uit diverse houten en betonnen elementen voor zowel het frame als de binnenkant. Aan de zijkanten of beginpunten van de schutting plaats je palen met een sponning voor 1 of 2 betonplaten afhankelijk van de gekozen schutting.

In het midden kies je voor palen met een sponning aan beide kanten, zodat er aan beide zijden betonplaten geplaatst kunnen worden. Je kunt ook kiezen voor een betonschutting met een doorlopende sponning, de keuze is helemaal aan jou. Overigens passen onze elementen goed bij elkaar, doordat ze vrijwel allemaal voorzien zijn van standaard sponningmaten.

Welke maten kun je bestellen?

Onze betonplaten zijn er in diverse maten. Zo kun je kiezen voor gladde betonplaten van 180x26cm en 225×26 cm in de kleuren stamp grijs, taupe en wit. De enkelzijdige betonplaten zijn 3,2 cm dik en de dubbelzijdige betonplaten zijn 3,4 cm dik.

De betonplaten voor de semi luxe hout beton schutting zijn 36 cm hoog. Ze zijn aan beide zijden glad afgewerkt of hebben aan één of beide zijden een motief met een luxueuze uitstraling. Ze zijn lang 184 cm en 3,6 cm (enkelzijdig motief of glad) of 4,8 cm dik (beide zijden motief).

Bestel nu je nieuwe hout beton schutting bij Zuidema Schuttingen

Wil je direct aan de slag met het samenstellen van jouw nieuwe hout beton schutting? Bezoek dan snel de webshop van Zuidema Schuttingen en plaats eenvoudig je bestelling. Op verzoek kunnen we je schutting bij de levering ook voor je plaatsen.

Plaats je bestelling

Heb je alle onderdelen voor je nieuwe hout-betonschutting gevonden? Plaats dan snel je bestelling in de . We kunnen de schutting bij de levering uiteraard ook voor je monteren.

Naar de webshop

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen