Nobifix®-schutting (hout-beton) plaatsen of bestellen

Nobifix®-schutting (hout-beton) plaatsen of bestellen

Ben je op zoek naar een duurzame schutting, en duurzamer dan een hardhouten schutting, maar wel voor een lagere prijs? Plaats dan een hout-betonschutting van Nobifix-hout.

Wat is Nobifix®-hout?

Nobifix is geen houtsoort zoals bijvoorbeeld grenen, douglas of bankirai, maar Europees naaldhout wat dusdanig is behandeld, zodat het dezelfde levensduur en voordelen heeft als hardhout. Een Nobifix-schutting is echter wel goedkoper dan tropisch hardhout, wat toch al snel wat scheelt voor een lange schutting. Het hout blijft minimaal 20 jaar goed in de grond, en 25 jaar of langer, bovengronds.

Duurzaam en onderhoudsarm

Door de uitstekende eigenschappen van Nobifix-hout, is een schuttingscherm onderhoudsarm en heb je er bijna geen omkijken naar, behalve de normale controles op gebreken elk jaar en bijvoorbeeld na een storm. Je hoeft het niet extra te behandelen, want het hout is geheel beschermd tegen insecten, schimmels en houtrot. Je hebt jarenlang plezier van een hout-betonschutting met Nobifix-hout schuttingschermen.

Kleur Nobifix-schutting

Een Nobifix schutting heeft een mooie bruine kleur, wat na verloop van tijd vergrijsd, net als sommige andere houtsoorten. Het is goed te beitsen, ook in een kleur, maar dat is niet noodzakelijk voor een lange levensduur.

Plaatsen hout-betonschutting met Nobifix-hout

Voor het plaatsen van een Nobifix-schutting, heb je geen speciaal gereedschap nodig, omdat het hout zich net zo makkelijk laat bewerken als bijvoorbeeld grenenhout. Verder plaats je de hout-betonschutting op dezelfde wijze als een andere hout-betonschutting. Wil je weten hoe? Lees dan het stappenplan of vraag het gratis e-book aan. Ben je niet handig genoeg of heb je te weinig tijd? Dan kunnen wij het werk netjes en snel voor je uitvoeren, en kun je binnen no-time genieten van de nieuwe hout-betonschutting.

Bestel je Nobifix-schutting

Ga naar de webshop en bestel de hout-betonschutting met Nobifix-schuttingschermen of neem contact op met ons voor een offerte of bestelling.

Vraag naar de mogelijkheden

Bel ons als je nog vragen hebt (of via de Whatsapp-knop onder in het scherm), over het Nobifix-hout en bestel die mooie nieuwe hout-betonschutting.

Lees ook:

Reactie plaatsen