Betonschutting met hout

Betonschutting met hout

Zuidema Schutting levert betonschuttingen met hout. Dit doen wij in een standaardversie en een luxere versie van de hout-betonschutting.

Hout-betonschutting

Een hout-betonschutting is een mooie combinatie van robuust, sfeervol en stabiel. Door de betonnen afwerking ben je gegarandeerd van een stevige schutting. Het hout geeft de schutting een robuuste afwerking.

Standaard en luxere uitvoering

Zuidema Schuttingen plaatst standaard hout-betonschuttingen en luxe hout-betonschuttingen. Op onderstaande foto zie je een standaard hout-betonschutting Betonschutting met hout

Hier zie je de luxe hout-betonschutting. 

Betonnen schutting met houten elementen


Douglas Hout

Wij leveren schuttingen met houten schuttingdelen van grenen hout en douglas hout. Zie ook: Verschil Douglas schutting en Grenen-hout schutting Op onderstaande foto zie je een foto van een schutting met Douglas Hout.

Hoogwaardige kwaliteit

Zuidema schuttingen werk altijd met materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren betonnen delen met een CE Certificaat. De kwaliteit van het houten, grenen delen worden gewaarborgd door het KOMO keurmerk. Hierdoor hebben de schuttingen gegarandeerd een lange levensduur.

Meetservice

Zuidema Schuttingen biedt je de gelegenheid gebruik te maken van de meetservice. Wij komen dan de maten van jouw schutting opnemen. Dit doen wij gratis mits je akkoord gaat met de aangeboden offerte. Voor het opmeten van een schutting wordt er gewerkt met standaardvakken en pasvakken.

Wat doet Zuidema Schuttingen

Zuidema schuttingen is gespecialiseerd in het ontwerp en het plaatsen van betonschuttingen, luxe hout-betonschuttingen, hout-betonschuttingen en houten poorten. Dit omvat alle werkzaamheden die hierbij horen. Het verwijderen van jouw bestaande schutting, het bouwrijp maken van de tuin en het plaatsen van een schutting naar wens.

Verwante informatie

Heb je deze artikelen al gelezen:

Zo helpen wij jou:

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Geïnteresseerd in een hout-betonschutting?

Bekijk een selectie uit ons assortiment geplaatste hout-betonschuttingen

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Reactie plaatsen