Schutting laten plaatsen in Arnhem?

Schutting laten plaatsen in Arnhem?

Wil je een schutting laten plaatsen in Arnhem? Kies dan voor Zuidema Schuttingen! Wij zijn gevestigd in Geesbrug- Drenthe, maar we zijn actief in het hele land. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten schuttingen. Wij leveren daarvoor de materialen en kunnen de schutting ook voor jou plaatsen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de schutting zelf te plaatsen.

De benodigde materialen bestel je dan eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat je alles snel in huis hebt, zodat je spoedig aan de slag kunt. In dit blog kun je lezen wat voor mogelijkheden wij allemaal bieden op gebied van schuttingen en schuttingpoorten.

Daarnaast hebben we aandacht voor een belangrijk punt: Het opmeten van de afmetingen van de schutting.

Schutting laten plaatsen in Arnhem: de mogelijkheden

Ben je op zoek naar mee privacy en veiligheid voor jouw woning en tuin? Wil je daarvoor een schutting laten plaatsen in Arnhem? Zuidema Schuttingen helpt je graag! Bij ons kun je terecht voor houten schuttingen, hout-betonschuttingen, schuttingen die geheel van beton zijn, bijpassende schuttingpoorten en lage tuinafscheidingen.

Op onze website kun je jouw schutting of afscheiding geheel naar eigen wens samenstellen. Je weet dan onmiddellijk wat de kosten zijn van de schutting. Bovendien worden alle materialen dan samengevoegd in jouw bestelling. Wij leveren deze materialen bij jou thuis en plaatsen de schutting op professionele wijze.

Je kunt er echter ook voor kiezen om de schutting of afscheiding zelf te plaatsen. Belangrijk bij het samenstellen van jouw schutting is het opgeven van de juiste maten.

Schutting laten plaatsen in Arnhem?

De meetservice van Zuidema Schuttingen

Het meten van de maten van de toekomstige schutting is erg belangrijk. Bij Zuidema Schuttingen kun je ook terecht voor een meetservice. Wij komen dan bij jou langs om de juiste maten op te meten. Dit is niet in alle gevallen nodig. Ben je zelf handig en gaat het om een rechte tuin zonder rare hoeken of dieptes? Dan zijn de maten eenvoudig te meten.

Zit er een hoek in de tuin? Stuur dan een schets mee met de offerte. Het opmeten is echter niet bij elke tuin even makkelijk. Sommige tuinen lopen niet loodrecht aan de kanten of er zit hoogteverschil in de tuin. Zuidema Schuttingen helpt je graag met onze inmeetservice. Wij komen dan bij jou langs in Arnhem om de juiste maten te meten.

Voor het inmeten rekenen wij €75. Een datum voor het meten krijg je voorgesteld zodra de betaling voor de dienst voldaan is. Meestal vindt dit meten plaats op een vrijdag. In onze webshop kun je een meetafspraak bestellen en afrekenen. Hierna krijg je van een ons een voorstel met een datum.

Waarom gebruik maken van de inmeetservice?

De meetservice is niet alleen handig om de juiste maten vast te stellen, het heeft nog enkele andere voordelen. Tijdens de afspraak kunnen wij bijvoorbeeld meteen bepalen of jouw wensen mogelijk zijn. We kunnen jouw wensen en de mogelijkheden bespreken en bepalen welke schutting het best bij jou past.

Daarnaast is het bij een groot project erg belangrijk dat de opgegeven maten juist zijn. Hetzelfde geldt voor een erf waarvan de grond aflopend is. Wij adviseren je hoe dit het best opgelost kan worden wil je een schutting laten plaatsen in Arnhem. Het inmeten en de uiteindelijke maten bepalen de hoeveelheid materialen die je nodig hebt.

Na het inmeten bepalen wij precies wat de benodigdheden zijn zodat wij deze bij jou thuis kunnen afleveren. Als het inmeten afgerond is maken we gezamenlijk een afspraak om de schutting te komen plaatsen. Heb je vragen over onze diensten en/of producten? Neem dan contact met ons op!

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Zuidema Schuttingen vind je tientallen blogs met handige tips en adviezen. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:


Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Reactie plaatsen