Schutting laten plaatsen in Nijmegen?

Schutting laten plaatsen in Nijmegen?

Wil je een schutting laten plaatsen in Nijmegen, maar heb je geen idee wat voor schutting je wilt? Als je een schutting laat plaatsen dan is het niet alleen belangrijk dat de schutting past bij je tuin; het is ook de bedoeling dat de schutting aansluit bij jouw persoonlijke smaak. 

Er zijn verschillende soorten schuttingen op de markt, die we bespreken in dit blog. Dus wil je een schutting laten plaatsen in Nijmegen? Lees dan snel verder.

Welke verschillende soorten schuttingen zijn er?

Jarenlang was een houten schutting de norm, maar dit is allang verleden tijd. Op het gebied van schuttingen is er enorm veel mogelijk, van een betonnen schutting tot aan een bamboe schutting. We bespreken een aantal schuttingen die op dit moment erg in trek zijn.

Houten schuttingen

Hout heeft een natuurlijke uitstraling en is een ontzettend veelzijdig materiaal. Om deze redenen is hout ideaal voor een schutting. Daarnaast is hout gemakkelijk te bewerken en kun je kiezen uit ontelbaar veel kleuren. 

Als je de keuze maakt voor een schutting die volledig van hout is gemaakt, hou er dan wel rekening mee dat de schutting regelmatig onderhoud nodig heeft.

Betonschuttingen

Een betonschutting wordt volledig van beton gemaakt. Een betonnen schutting kan in allerlei kleuren en vormen worden geleverd. Het is zelfs mogelijk om een betonnen schutting met een mooie textuur te laten plaatsen. Als je een betonnen schutting laat plaatsen, dan kun je genieten van een aantal fijne voordelen. 

Beton is enorm stevig en kan dus tegen een stootje. Daarnaast heb je geen onderhoud aan een betonnen schutting. Het enige nadeel van een betonnen schutting is de prijs; een schutting van beton is een stuk duurder dan een houten schutting. Hier staat tegenover dat een betonnen schutting erg lang mee gaat (tot wel 40 jaar).

Schutting laten plaatsen in Nijmegen?

Hout-betonschuttingen

Hou je van de landelijke uitstraling van een houten schutting, maar wil je liever de stevigheid van een betonnen schutting? Kies dan voor een hout-beton schutting. 

Het onderstel en de steunpalen van deze schutting wordt gemaakt van beton, maar de tussenschotten zijn van hout. Dit zorgt ervoor dat een hout-betonschutting een stuk langer mee gaat dan een schutting die geheel van hout gemaakt is.

Schuttingen met gaaspanelen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor gaaspanelen als tuinafscheiding. Het is een sterk materiaal dat vrij gemakkelijk te installeren is en het heeft geen onderhoud nodig. Ideaal als je zoekt naar een goedkope oplossing.

Bamboeschuttingen

Wil je een landelijke uitstraling in je tuin? Kies dan voor een bamboeschutting. Bamboe is een zeer duurzaam materiaal en zorgt voor een goede beschutting. De natuurlijke uitstraling van bamboe zorgt ervoor dat de schutting volledig opgaat in je tuin.

Schutting laten plaatsen in Nijmegen door Zuidema Schuttingen

Wil je een schutting laten plaatsen in Nijmegen? Dan ben je bij Zuidema Schuttingen aan het juiste adres. Kijk eens rustig rond op onze website naar de verschillende soorten schuttingen die wij te koop hebben. 

Wij leveren en plaatsen de volgende soorten schuttingen:

  • Hout-betonschutting (met douglas hout, grenen hout en red class wood) in verschillende versies: standaard/semi – luxe/luxe;
  • Betonschutting (alleen levering);
  • Poorten.

Wil je een offerte opvragen? Dat kun je doen in onze configurator. Hier kun je heel gemakkelijk zelf jouw schutting samenstellen. Vul de gevraagde gegevens in en bereken in een aantal makkelijke stappen wat jouw droomschutting gaat kosten. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg!

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Zuidema Schuttingen vind je tientallen blogs met handige tips en adviezen. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:


Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Reactie plaatsen