Nobifix schutting laten plaatsen

Nobifix schutting laten plaatsen

Ben je op zoek naar een duurzame schutting, maar wel een die duurzamer is dan een hardhouten schutting en voor een lagere prijs? Dan kun je een Nobifix schutting laten plaatsen door Zuidema Schuttingen.

Wat is Nobifix-hout?

De meeste hardhoutsoorten die wij kennen zijn afkomstig uit de meer tropische gebieden van de wereld. Hierbij gaat het om soorten als Bankirai, Merbau, Okan en Azobé. We kennen echter ook inlands hardhout wat minder bekend is omdat het afkomstig is van ‘gewone’ loofbomen die we kennen als eik, beuk, kastanje en els. Hieronder zie het verschil tussen Bankirai (links) en Nobifix (rechts).

Nobifix schutting laten plaatsen - Bankirai en Nobifix

Nobifix is geen houtsoort, maar Europees naaldhout wat dusdanig is behandeld dat het dezelfde levensduur en voordelen heeft als hardhout. Een Nobifix-schutting is echter wel goedkoper dan tropisch hardhout, wat toch al snel wat scheelt voor een lange schutting. Het hout blijft in de grond minimaal 20 jaar goed en bovengronds 25 jaar of langer.

Ga naar wat is Nobifix voor meer informatie.

Een Nobifix schutting plaatsen

Een Nobifix schutting plaatsen is duurzamer dan de schutting maken van tropisch hardhout waarbij je altijd zeker moet zijn dat het ‘verantwoord’ hout is en dus een keurmerk moet hebben.

Nobifix schutting laten plaatsen - duurzaam alternatief

Nobifix hout-betonschutting

Met een hout-betonschutting van Nobifix-hout ben je er zeker van dat de schutting vele jaren meegaat zonder dat je er veel onderhoud aan hoeft te plegen. Het hout gaat minimaal 20 tot 25 jaar mee, wat betekent dat je alleen elk jaar de schutting schoon hoeft te maken en te controleren op beschadigingen van andere onderdelen. Een Nobifix hout-betonschutting bestaat uit dezelfde onderdelen als een normale hout-betonschutting: betonnen palen met betonnen platen en een Nobifix schuttingscherm ertussen.

Je hebt keuze uit: 

  • Standaard hout-betonschutting 
  • Semi-luxe hout-betonschutting
  • Luxe hout-betonschutting

Plaatsen hout-betonschutting met Nobifix-hout

Voor het plaatsen van een Nobifix-schutting heb je geen speciaal gereedschap nodig, omdat het hout zich net zo makkelijk laat bewerken als bijvoorbeeld grenenhout. Verder plaats je de hout-betonschutting op dezelfde wijze als een andere hout-betonschutting. Wil je weten hoe? Lees dan het stappenplan of vraag het gratis e-book aan. Ben je niet handig genoeg of heb je te weinig tijd? Dan kunnen wij het werk netjes en snel voor je uitvoeren en kun je binnen no-time genieten van de nieuwe hout-betonschutting.

Bestel je Nobifix-schutting

Ga naar de webshop en bestel de hout-betonschutting met Nobifix-schuttingschermen of neem contact op met ons voor een offerte of bestelling.

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Gerelateerde informatie

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Reactie plaatsen