Moderne schutting

Moderne schutting plaatsen

Een schutting is nog steeds de meest gekozen oplossing om wat privacy te creëren in de tuin of om heerlijk uit de wind te kunnen genieten van de zon. De houten schutting is niet voor niets al decennialang niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Toch lijken al die schuttingen veel op elkaar en niet iedereen neemt het onderhoud serieus. Daarom heeft de ontwikkeling in erf- en tuinafscheidingen niet stilgelegen en is de moderner schutting ontstaan. Twee voorbeelden daarvan zijn de hout-betonschutting en de betonschutting.

Moderne schutting hout-beton

Hout-beton: een moderne schutting

De hout-betonschuttingen zijn al een aantal jaren op de markt, maar toch zijn het moderne schuttingen, want modern wil niet altijd zeggen dat het nieuw is. Het zegt meer over de uitstraling van iets en dat het zich onderscheid van het traditionele. In dit geval lijkt een houtbetonschutting dan wel op een houten schutting, maar door het gebruik van betonnen elementen is er een groot onderscheid en valt deze schutting op.

Het houten schuttingscherm of bijvoorbeeld een gaasscherm of trellisscherm zit tussen twee betonnen palen en rust op een betonnen plaat. Deze palen en betonnen platen kunnen verschillende kleuren hebben, waardoor de aanblik nog moderner lijkt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om meerdere betonnen platen op elkaar te plaatsen met een motief of reliëf waarbij je keuze hebt uit meerdere motieven, van rots tot houtnerf. Dit zijn de semi-luxe en luxe hout-betonschuttingen en hebben een mooie, moderne look.

Ga naar standaard, semi-luxe of luxe hout-betonschutting voor meer informatie.

Moderne schutting betonschutting

Betonschutting: nog modernere schutting

Geheel betonnen erfafscheidingen zijn niet nieuw en worden al geplaatst sinds de opkomst van het beton in de vorige eeuw. Wat wel nieuw en modern is, zijn de huidige betonschuttingen die bestaan uit verschillende soorten en maten betonnen onderdelen. Een betonschutting bestaat geheel uit mooi vormgegeven betonnen onderdelen en hebben een unieke uitstraling. Maar het feit dat het om een betonschutting gaat betekent niet dat je het niet kunt combineren, verre van dat. Je kunt een nog modernere schutting maken door een betonschutting te combineren met hout-beton.

Ga naar betonschutting voor meer informatie.

Moderne schutting combinatie hout-beton en betonschutting

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Gerelateerde informatie

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Reactie plaatsen