Oplossing buxus plaag: Tuinhek kopen

Oplossing buxus plaag: Tuinhek kopen

Stond op jouw erfscheiding een mooie buxus haag? Was jij de gelukkige eigenaar van een mooie groene buxus in de voortuin? Met de nadruk op was? De kans is namelijk groot dat jouw buxus niet meer of nauwelijks leeft. Zonde natuurlijk! Maar ook de perfecte gelegenheid om over te gaan naar een onderhoudsvrije tuinafscheiding.

Op zoek naar onderhoudsvrije tuinhekken en hekwerken?

Zoek jij de beste oplossing voor het probleem van jouw dode buxus haag? Denk dan eens aan een -niet groene tuinafscheiding- als vervanger van jouw besmette buxus. Kies bijvoorbeeld voor een beton houten tuinhek of een lage betonnen tuinafscheiding. Gegarandeerd dat jij geen last meer hebt buxus mot of buxus rups in jouw lage tuinafscheiding. Vanaf nu heb jij een onderhoudsvrije tuinafscheiding op de erfgrens staan.

Ben je op zoek naar een tuinhek wat dient als omheining van je tuin? Zuidema Schutting verzorgt de levering van lage tuinafscheidingen en tuinhekken.

Wanneer een tuinhek kopen?

Wanneer je een tuin hebt, wil je deze waarschijnlijk mooi houden en voorkomen dat anderen door jouw mooi aangelegde voortuin banjeren. Daarom zetten veel mensen een tuinhek rondom hun voortuin, oprit, gehele achtertuin of alleen langs de achtergrens van die achtertuin.

Een goed tuinhek zorgt er ook voor dat honden of andere dieren niet zo snel in jouw tuin kunnen komen. Hiermee bescherm je niet alleen de tuin, maar ook jouw kinderen die in de tuin spelen.

Welk tuinhek kies je?

Tuinhekken vormen een praktische afscheiding van de erfgrens. Ze zijn leverbaar in verschillende materialen:

  • Hout: een houten tuinhek past goed bij de natuurlijke uitstraling van de tuin. Tuinhekken zijn leverbaar in diverse houtsoorten.
  • Beton: een tuinhek of tuinafscheiding van beton is stevig en geeft een robuuste uitstraling.
  • Hout en beton: je combineert het beste van beide materialen voor je tuinhek.

Laag tuinhek van hout beton

Normaal heeft een hout beton schutting een hoogte van 2 tot 2,2 meter. Vind je dit te hoog dan kun je deze natuurlijk ook lager maken. Je kiest dan bijvoorbeeld voor een hout beton schutting met een hoogte van 1 meter. Bij een tuinhek van hout beton heb je een betonnen onderplaat met daarboven op het houten scherm. Het houten scherm kan bestaan uit deze houtsoorten:

tuinhek kopen houtbeton 1
Hierboven zie je een mooi voorbeeld van een houtbeton tuinhek met antraciet betonplaten en betonpalen. De afdekkappen beschermen het hout aan de bovenkant tegen indringen van vocht en vuil, terwijl de betonnen onderplaten zorgen dat het hout niet met de grond in aanraking komt. De betonplaten zorgen er ook voor dat dieren niet eenvoudig onder het hek door kunnen graven.

Voor een speels effect kun je een aantal schermen vervangen door gaasschermen van dezelfde afmetingen. Je kunt voor deze lage hout beton schutting gemakkelijk gratis een vrijblijvende offerte aanvragen. In onze schuttingcalculator zie je meteen de kosten voor deze mooie lage schutting.

Hekwerk betonnen palen met horizontale balken

Een ander mooi voorbeeld is een hekwerk van betonnen palen met horizontale balken ertussen, zoals hieronder. Dit is natuurlijk een stijlvol hekwerk met een fraaie uitstraling. Dit hekwerk verkopen wij onder de naam tuinhek Evi.

tuinhek kopen houtbeton 2

Tuinhek Evi

Hieronder zie je een video van een tuinhek wat Zuidema Schuttingen heeft geplaatst. Je ziet hier een tuinhek Evi. Dit tuinhek kun je ook bestellen in onze webshop.

Zie ook: tuinhekken bestellen

Tuinhekken van beton

Je kunt ook kiezen voor een fraai vormgegeven massief betonnen tuinhek. Dit is een tuinafscheiding die bestaat uit betonnen platen en betonnen palen. De betonnen platen kunnen in diverse kleuren geleverd worden. Ook kies je uit verschillende motieven. Je kunt mooie combinaties maken van een laag hout beton tuinhek en een lage betonnen afscheiding, zoals je hieronder kunt zien.

tuinhek kopen van beton

Een ander voorbeeld van een betonnen tuinhek zie je hieronder: deze tuinafscheiding hebben wij geplaatst rondom een strakke voortuin.

tuinhek kopen van beton 2

Tuinhek Hugo

Tuinhek Hugo is een robuust betonnen tuinhek bestaande uit betonpalen met daartussen een betonnen hekwerk. Deze hekwerken zijn leverbaar in de kleuren taupe, grijs, antraciet en wit.


Waar kan Zuidema Schuttingen bij helpen?

Je hebt bij Zuidema Schuttingen veel keuze daar waar het gaat om een tuinhek wat past. Je hebt veel keuze daar waar het gaat om hoogte, kleur, motief betonplaat en combinaties van verschillende soorten tuinhekken. Wij kunnen een massief betonnen tuinhek voor je plaatsen. Wil je dit liever zelf doen, dan bestel je de materialen in onze webshop. Wil je een tuinhek kopen, kom dan eens bij ons langs en bekijk zelf de mogelijkheden die je hebt. Je bent altijd welkom.

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Zuidema Schuttingen vind je tientallen blogs met handige tips en adviezen. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen