Een 19-planks scherm bestellen?

Een 19-planks scherm bestellen?

Steeds meer mensen bestellen een 19-planks scherm in de webshop van Zuidema Schuttingen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je kiest uit verschillende materialen, de schermen zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje. Wel zo prettig, want jouw schutting krijgt het hele jaar door flink wat te verduren.

Wat is een 19-planks scherm?

Een 19-planks scherm is een houten scherm die uitgevoerd is met 17 verticale lamellen en twee horizontale dwarsplanken. Samen dus 19 planken. Je hebt de keuze uit grenen schermen of schermen van Douglas hout. Hou er rekening mee dat andere leveranciers een afwijkende uitleg kunnen hebben.

19-planks-scherm-schutting

De voordelen van een 19-planks scherm

Kies je voor een 19-planks scherm, dan profiteer je van nagenoeg geen doorkijk. Je brengt direct meer sfeer aan in de tuin en de schermen kun je eenvoudig combineren met bijvoorbeeld een trellis of een gaas scherm. Mix-and-match jouw favoriete schermen met elkaar en creëer een uniek sfeertje in jouw eigen achtertuin. Wil je een scherm waarmee je totaal geen doorkijk hebt, dan kan een scherm met 21 planken een fijne uitkomst bieden.

De tussenruimte bij een 19-planks scherm

Een 19-planks scherm heeft een kleine tussenruimte. Deze ruimte bedraagt ± 6,3 cm als je kiest voor schermen met lamellen met een breedte van 14,5 cm.

Een 19-planks scherm in verschillende uitvoeringen

Als basis kun je kiezen voor schermen van Douglas hout of grenen. Wil je jouw creativiteit goed loslaten? Met een blik verf geef je eenvoudig en snel wat kleur aan je tuin.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om losse planken te bestellen en jouw hout beton schutting zelf in elkaar te zetten. Ideaal als je bijvoorbeeld afwijkende maten in je tuin hebt en graag wilt profiteren van maatwerk. Gaat je voorkeur uit naar losse planken of een compleet scherm?

 

Plaats jouw bestelling in de webshop van Zuidema Schuttingen

Je hebt de keuze uit diverse 19-planks schermen. Heb je jouw ideale scherm of de ideale planken gevonden? In dat geval kun je jouw bestelling eenvoudig en snel online afronden. Voor de nodige dosis inspiratie en voor persoonlijk advies kun je ook altijd even langskomen.

Let er wel op dat je van tevoren even een afspraak maakt, zodat je zeker weet dat er een medewerker voor je klaar staat. Heb je op voorhand vragen die je graag stelt? In dat geval kun je ook altijd even telefonisch contact opnemen.

Naar de webshop

Relevante artikelen:

Heb je deze artikelen al gelezen?

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

 

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen