Red Wood schuttingscherm: duurzaam en onderhoudsvrij
2 min. leestijd

Red Wood schuttingscherm: duurzaam en onderhoudsvrij

Wil je meer privacy in je tuin en gaat je voorkeur uit naar een duurzame hout beton schutting? Dan kies je voor een Red Wood schuttingscherm. Dit type schutting is er in diverse formaten en een absolute aanwinst voor je tuin. Zuidema Schuttingen is een deskundig schuttingleverancier en heeft ook voor jouw tuin een passende oplossing. We opereren voornamelijk in Noord-Nederland. Welke meerwaarde heeft het om te kiezen voor een Red Wood schuttingscherm uit onze webshop?

Wat is een schuttingscherm?

Een schuttingscherm bestaat uit 19, 21 of 23 houten planken. Het scherm is gemaakt van grenen hout, maar ook Douglas hout, Redwood hout of Nobifix hout behoren tot de mogelijkheden. Welk scherm je ook aanschaft, je geniet dankzij een schuttingscherm van meer privacy in je tuin. Bovendien biedt een houten schutting optimale bescherming tegen de wind. In onze webshop kies je uit allerlei soorten schuttingschermen, waaronder die van Red Wood.

Wat is Red Wood?

Red Wood is een gecertificeerde naaldhoutsoort uit Siberië. Deze houtsoort heeft een hoge dichtheid en dit komt door de Siberische kou. Het koude klimaat vertraagt namelijk de groei en dit heeft een gunstige uitwerking op Red Wood hout. Deze houtsoort is uiterst duurzaam en gaat jarenlang mee. Daarom is hij enorm in trek bij mensen die hun tuin willen uitbreiden met tuinschermen of een houten overkapping. 

Wil je houten tuinschermen? Overweeg dan Red Wood schuttingschermen te kopen.

Wat zijn de voordelen van een Red Class Wood schuttingscherm?

Wat zijn de voordelen van een Red Wood schuttingscherm?

Besluit je om je tuin op te knappen en gaat je voorkeur uit naar een Red Wood schuttingscherm? Dan levert dit je altijd voordelen op. Zuidema Schuttingen zet alle voordelen van dit type schuttingscherm voor je op een rij:

  • Red Wood hout gaat vier keer langer mee dan Douglas hout.
  • Je profiteert altijd van een duurzaam schuttingscherm in je tuin.
  • Een Red Wood schuttingscherm is goedkoper in aanschaf dan een Douglas schuttingscherm.
  • Dankzij een speciale behandeling blijft een Red Wood schuttingscherm altijd mooi van kleur.

Red Wood hout-betonschutting versus Red Wood houten schutting

Ben je op zoek naar een compleet schuttingscherm? Dan is een Red Wood hout-betonschutting een prima keuze. Dankzij de betonnen onderplaat en betonpalen valt de hout beton schutting niet zomaar om. 

Beschikt je tuin al over een betonnen constructie en heb je alleen schuttingen nodig? Maak dan de keuze voor losse Red Wood schuttingen. Wil je advies bij je aankoop? Neem dan vooral contact met ons op.

Wat kan Zuidema Schuttingen voor jou betekenen?

Koop je Red Wood schuttingschermen het liefst bij een specialist? Zuidema Schuttingen blinkt uit in het leveren en plaatsen van houten schuttingen. Wij zijn de grootste schuttingleverancier van Noord-Nederland en komen ook voor jouw tuin graag in actie. 

Het plaatsen en monteren van Red Wood schuttingschermen kan je daarom probleemloos aan ons toevertrouwen. Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend een prijsopgave bij ons aan te vragen.

Bestel Red Wood schuttingschermen in onze webshop

Wil je meer beschutting en privacy in je tuin en geef je dit graag op een duurzame manier vorm? Dan kies je voor een Red Wood schuttingscherm. Wij maken het je gemakkelijk, want in onze webshop maak je kennis met ons actuele aanbod. 

Scrol eenvoudig door ons aanbod en maak hierbij gebruik van de slimme zoekfilters. Heb je een keuze gemaakt? Plaats je order direct online op de site. Liever eerst een advies of offerte op maat? Neem gerust contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Zuidema Schuttingen vind je tientallen blogs met handige tips en adviezen. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen