Een 21-planks schuttingscherm bestellen?

Een 21-planks schuttingscherm bestellen?

Wil je graag een nieuwe hout beton schutting in de tuin of de huidige schutting vervangen? Bij Zuidema Schuttingen heb je een ruime keuze. Zo zijn er betonnen schuttingen, houten schuttingen en hout beton schuttingen. In de webshop selecteer je snel en eenvoudig jouw nieuwe schutting, precies zoals jij deze wilt hebben.

Wat is een hout beton schutting?

Een hout beton schutting is een schutting die deels bestaat uit hout en deels uit beton. De betonnen fundering wordt afgemaakt met een grenen schuttingdeel. Deze schuttingen zijn duurzaam, veilig, stevig en onderhoudsvrij. De betonnen onderkant voorkomt kromtrekken en rotten van je schutting.

Ook zijn de schuttingen bestand tegen slechts weersomstandigheden als regen en storm. Ten slotte vormt de hout beton schutting een obstakel voor indringers.

Soorten schermen voor een hout beton schutting

Wat jouw wensen ook zijn, Zuidema Schuttingen maakt het mogelijk. Kies jij bijvoorbeeld voor een sfeervol open trellisscherm of een schuin aflopend scherm voor de nodige privacy? Je kunt kiezen uit verschillende open- en gesloten schuttingmodellen.

Beide kun je mooi laten begroeien met klimplanten voor meer privacy en een gezellige uitstraling van je tuin. Ook heeft u een ruime keuze qua houtsoort, zoals naaldhout, Douglashout of luxe hardhouten schuttingen.

Wat is een 21-planks scherm?

Een 21-planks scherm is een houten scherm die uitgevoerd is met 19 verticale lamellen en twee horizontale dwarsplanken. Samen dus 21 planken. Je hebt de keuze uit grenen schermen of schermen van Douglas hout. Hou er rekening mee dat andere leveranciers een afwijkende uitleg kunnen hebben.

21 planks-schutting

Verschil 19-planks, 21-planks en 23-planks scherm

De bovenstaande getallen geven het totale aantal planken per lopende meter schutting aan. Voor een 19-planks schutting worden dus 2 planken minder gebruikt dan bij een 21-planks schutting. Dit is van invloed op de inkijk en dus je privacy.

Een 23-planks schutting is compleet dicht en biedt geen doorkijkruimte. De 21-planks schutting is voor veel mensen een ideale tussenmaat. Je hebt niet veel doorkijk maar wel een open gevoel.

Zie ook: Verschil 19-planks, 21-planks en 23-planks schutting?

Welke maten kun je bestellen?

Bij Zuidema Schuttingen is het mogelijk om gebruik te maken van de meetservice. We komen dan bij jou thuis de maten van de schutting opmeten. Deze service is gratis wanneer je akkoord gaat met de gedane offerte. Voor het opmeten van een schutting wordt er gewerkt met standaardvakken en pasvakken. Over het algemeen wordt een hout beton schutting ingedeeld in vakken van 180 centimeter breed.

Het is mogelijk om af te wijken van de standaardvakken, neem in dit geval contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Soms heeft het laatste vak namelijk een ander formaat dan het standaard vak, dit noemen we een pasvak. Voor dit vak moet de schuttingbouwer maatwerk leveren door hout op maat te zagen en betonplaten op maat te slijpen.

Nieuwe schutting online bestellen

Zuidema Schuttingen maakt duurzame schuttingen van hoge kwaliteit. Bij Zuidema Schuttingen bestel je eenvoudig online jouw nieuwe schutting in de webshop. Heb je nog vragen? Neem dan contact op zodat wij jou kunnen voorzien van deskundig advies. Het is mogelijk om de schutting door ons te laten plaatsen.

Naar de webshop

Relevante artikelen:

Heb je deze artikelen al gelezen?

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Over de schrijver
Wij vinden het erg leuk om onze kennis en ervaring van de afgelopen jaren met je te delen via blogs. Wij vertalen de vragen van onze klanten en de dingen die we willen delen naar waardevolle blogs. Heb je hier vragen over reageer dan gerust onder het blog of neem contact met ons op.
Reactie plaatsen