Schutting kopen

Ben je van plan een schutting te plaatsen, maar twijfel je nog een beetje omdat je niet weet wat voor schutting het moet worden? Denk dan eens aan de mogelijkheid van een hout-betonschutting of een betonnen schutting

Schutting kopen: geen jaarlijkse bezigheid

Een schutting kopen doe je niet elk jaar, want het is een behoorlijke uitgave en daar wil je wel een paar jaar van kunnen genieten. Dat kan met een schutting van goedgekeurd hardhout, omdat dit hout wel tot 20 jaar goed kan blijven voordat het aangetast raakt. Maar dat hout is wel heel duur. Voor een normaal scherm (180 cm x 180 cm) betaal je tussen de 130 en 200 euro, exclusief palen. Voor de palen moet je rekenen op 20 tot 50 euro per paal! Dat betekent dat je voor een gemiddelde schutting van 10 meter ongeveer 1150 euro kwijt bent. Dat is bijna het dubbele van wat je bij ons voor een hout-betonschutting betaalt, inclusief beslag, afdeklatten en snelbeton.
schutting kopen hout-beton

Hout-beton schutting kopen

Een hout-betonschutting bestaat deels uit een betonnen plaat, geplaatst tussen betonnen palen met daarboven een houten schuttingscherm. De betonnen palen plaatsen we goed verankerd in de grond met behulp van snelbeton en de platen zitten, afhankelijk van de hoogte, enkele centimeters in en boven de grond.

Hierdoor komen de houten schermen nooit rechtstreeks in aanraking met de grond en de daarin mogelijk aanwezige stoffen die het hout kunnen aantasten. Want dat is vaak het probleem met houten schuttingen: aantasting door zuren en dergelijke in de grond, waardoor het hout sneller kan gaan rotten. De bovenkant van de houten schuttingschermen dekken we af met een speciale afdeklat, die het indringen van regenwater voorkomt. Het enige wat je moet doen is jaarlijks de onderkant van de schutting schoonborstelen, zodat alle opgespatte aarde wordt verwijderd.

Ga naar onderhoud hout-betonschutting.

Veel keuze in hout-betonschuttingen

Het mooie van hout-betonschuttingen is dat je keuze hebt uit drie soorten schuttingen en daarnaast heel veel keuze in kleuren en motieven van palen en betonplaten.

Beton-schutting kopen

Misschien ben je nieuwsgierig geworden naar hout-betonschuttingen, maar er is meer keuze in schuttingen bij Zuidema Schuttingen. We hebben namelijk ook geheel betonnen schuttingen in het assortiment. Bij een betonnen schuttingen denk je misschien aan een grijze en eenvoudige muur van betonnen platen, maar dat is in het geheel niet aan de orde.

Onze betonnen schuttingen bestaan uit betonnen palen met betonnen platen ertussen geplaatst. Voor zowel de palen en de platen heb je heel veel keuze uit kleuren en motieven. Hou je van strak, dan ga je voor betonnen platen met een baksteenmotief of zelfs houtreliëf. Of ga je voor het rotsmotief in een antracietkleur, gecombineerd met witte betonnen palen? Het is geheel aan jou, want smaken zullen altijd blijven verschillen.

Ga naar betonnen schuttingen.
schutting kopen webshop

Webshop en schuttingsamensteller

Kijk in de webshop van Zuidema Schuttingen welke mogelijkheden er zijn en stel meteen zelf een schutting samen met onze speciale tool. Wil je eerst meer weten over deze schuttingen of wil je ze eerst bekijken, neem dan contact op met ons voor een afspraak bij ons bedrijf in Geesbrug, direct aan de A37. Voor een gering bedrag plaatsen we de schutting voor jou in een dag (meestal en afhankelijk van de klus) en laten alles perfect weer achter. Je hoeft zelf het zware werk niet doen en naderhand is het alleen maar genieten van de nieuwe houtbeton- of betonschutting. Je kunt ook gebruikmaken van onze speciale meetservice, zodat je zeker weet dat alles perfect zal passen en je niets tekortkomt wanneer je besluit de schutting zelf te plaatsen.

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77

Heb je deze artikelen al gelezen?

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van: