Schutting van 1 meter hoog

Een schutting van een meter hoog is eigenlijk geen schutting, want deze onttrekt niet alles aan het zicht wat zich achter de afscheiding bevindt, wat wel de bedoeling is van een schutting. We hebben het hier eigenlijk over een dichte (erf)afscheiding van een meter hoog.

Schutting van 1 meter hoog kopen

Voor het gemak houden we het hier toch even op een schutting in plaats van een dichte afscheiding. Waar koop je een schutting van een meter hoog en welk materiaal kies je? Kom eens kijken bij Zuidema Schuttingen in Geesbrug en verbaas je over de mogelijkheden van hout-betonschuttingen. Er zijn namelijk vele mogelijkheden om een meter hoge erfafscheiding te maken van hout-beton of helemaal van betonnen elementen.
schutting 1 meter hoog houtbeton

Hek of schutting van hout-beton

Je kunt een erfafscheiding maken die helemaal dicht is, maar je kunt er ook voor kiezen om een hout-betonhekwerk te plaatsen. Voor een dicht hekwerk gebruiken we kortere betonnen palen dan normaal (180 cm) met een betonnen plaat van 26 cm deels in de grond. Op de betonnen plaat plaatsen we dan een houten scherm van 90 cm hoog. Om de bovenkant van het scherm te beschermen kun je deze laten afdekken met een speciale afdeklat. Hiermee voorkom je dat regenwater regelmatig in de kopse kanten van het hout kan dringen, waardoor deze sneller aangetast worden.
schutting 1 meter hoog hek
Een andere optie is het vervangen van de schermen door houten balken, waardoor een mooi en elegant hekwerk ontstaat. Zo zijn er nog meer mogelijkheden voor een schutting van een meter hoog. Wat dacht je van een betonnen afscheiding?
betonschutting 1 meter hoog

Betonnen afscheiding van 1 meter hoog

Wanneer je de houten elementen vervangt door betonnen platen, heb je een betonnen afscheiding. Heel makkelijk en je hebt keuze uit betonplaten met verschillende soorten reliëfs, van baksteen tot hout en er is ook genoeg keuze wat de kleuren van het beton betreft. Nieuwsgierig geworden? Laat je eens inspireren door de vele foto’s van gerealiseerde projecten op onze facebookpagina.

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Gerelateerde informatie

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77