Schutting van 2 meter hoog

Is jouw houten schutting aan vervanging toe? Dan wil je deze keer niet al na 5 jaar aangetaste planken en palen zien. Je wilt deze keer toch echt wel langer kunnen genieten van jouw schutting van 2 meter hoog. Je koopt tenslotte niet elke dag een schutting en het is niet goedkoop. Ga deze keer voor een hout-betonschutting of een betonnen schutting van Zuidema Schuttingen, de specialist in de levering en plaatsing van hout-betonschuttingen.

Wat is een schutting van 2 meter hoog?

Die vraag is niet zo moeilijk, want het is een (erf)afscheiding van 2 meter hoog waarmee je meer privacy creëert in jouw tuin. Een schutting is tenslotte bedoeld om het achterliggende aan het oog te onttrekken, al hoeft dat niet altijd zo te zijn. Je kunt namelijk ook speelse elementen als trellisschermen of een gaasscherm opnemen in de schutting. Er zijn vele mogelijkheden om jouw eigen draai te geven aan de term schutting. En dat kan ook heel goed met een hout-betonschutting of betonschutting.
hek of schutting gaasscherm

Wat is een hout-beton schutting van 2 meter hoog?

Hout-betonschuttingen bestaan uit betonnen palen met daartussen een of meerdere betonnen platen en daarbovenop een houten schuttingscherm of een ander element als het al eerdergenoemde trellisscherm. De onderste betonnen plaat zit enkele centimeters in de grond, wat het ondergraven door ongedierte of huisdieren kan voorkomen. Het houten gedeelte komt nooit in aanraking met de grond, omdat het altijd een eind boven de grond boven op de plaat is gemonteerd.
De plaat of platen vallen bij het plaatsen in de sponning die in elke paal zit, zodat een plaat altijd goed opgesloten zit. De betonnen palen van gewapend beton of stampbeton, zijn goed en diep verankerd in de grond, mede door het rondom de paal gestorte snelbeton. Deze palen, en zo ook de schutting, druk je niet zomaar omver en kan dus tegen een stootje of harde storm.
hoog laag schutting

Kleurrijk geheel

Je hebt bij een hout-betonschutting keuze uit meerdere kleuren beton, zodat het geheel geen grijsgrauwe uitstraling hoeft te hebben. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten reliëfs op de betonplaten en palen. Ook met betrekking tot het hout heb je keuze:We leveren en plaatsen de volgende soorten hout-betonschuttingen:
beton schutting 2 meter hoog

Beton-schutting: mooi alternatief

Kies je voor een betonschutting, dan heb je iets unieks en moois om de tuin staan waar je echt heel lang van kunt genieten en het vergt weinig onderhoud. Niet anders dan een jaarlijkse controle op beschadigingen en het verwijderen van zand en vuil. Een betonnen schutting oogt heel anders dan een houten of hout-betonschutting door het gebruik van mooie betonplaten. Je hebt ook hier keuze uit meerdere kleuren beton en uit verschillende soorten reliëf op de betonplaten, van rots tot baksteen en zelfs hout behoort tot de mogelijkheden. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk en het is aan jou als eigenaar wat je ons laat brengen en plaatsen.

Wat kunnen wij voor je doen?

Je kunt bij ons terecht voor de levering en montage van:

Gerelateerde informatie

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Of bel ons via: 0524 22 34 77