Schutting laten plaatsen in Bolsward?

Schutting laten plaatsen in Bolsward?

Wil je een schutting laten plaatsen in Bolsward? Ben je op zoek naar een schuttingbouwer of wil je de schutting zelf plaatsen? Kies dan voor Zuidema-Schuttingen! Bij ons heb je een grote keus aan verschillende schuttingen. Bovendien kun je de schutting op onze website helemaal zelf samenstellen.

Een schutting biedt vele voordelen. Eén van de grootste redenen om een schutting te plaatsen is privacy. Je creeërt je eigen plekje waar jij en je gezin ongestoord kunnen genieten van de tuin. Daarnaast heeft een schutting nog andere voordelen zoals gezelligheid, bescherming tegen de wind en het dempen van geluid.

Voor wat voor schuttingen kan ik kiezen?

Bij schuttingbouwer Zuidema kun je verschillende soorten schuttingen bestellen en natuurlijk ook alle onderdelen die je nodig hebt voor het plaatsen van de schutting. Zuidema-Schuttingen biedt de volgende schuttingen:

Wat is een hout-betonschutting?

Een hout-betonschutting is een schutting met de combinatie van twee materialen: Hout en beton. Een houten schutting heeft een warme en natuurlijke uitstraling, daarom is het een populaire keus voor veel mensen.

Een nadeel is echter dat hout minder lang meegaat dan beton. Het gaat dan vooral om de onderste delen van de schutting en de palen die in de grond staan. Een hout-betonschutting is voorzien van betonnen palen en de onderplaten zijn van beton. Zo wordt de warme en natuurlijke uitstraling behouden en bovendien verlengt het de levensduur.

Schutting laten plaatsen in Bolsward?

Voordelen van een hout-betonschutting

Wil je een schutting laten plaatsen in Bolsward? Een hout-betonschutting biedt naast de duurzaamheid nog meer voordelen. Deze voordelen zijn:

Past goed bij verschillende stijlen

De combinatie hout en beton past bij veel verschillende stijlen. Heb je een moderne of zelfs industriële look in je tuin? Dan past een hout-betonschutting daar heel goed bij. Bij de industriële look wordt vaak gebruik gemaakt van hout en beton, het heeft een warme maar tegelijk stoere uitstraling.

Dankzij de aanwezigheid van hout past deze schutting echter ook bij een landelijke tuin en door het beton ook bij een moderne tuin. Bovendien kun je dit type omheining in allerlei combinaties van beton en hout samenstellen.

Een hout-betonschutting biedt bescherming

Een hout-betonschutting is een ideale keus om jouw tuin te omheinen. Dit type omheining biedt veel privacy. Dankzij de betonnen palen en de betonplaten is de duurzaamheid ook gegarandeerd. De schutting is zeer goed bestand tegen weersinvloeden, houdt wind tegen en dempt geluid uit de omgeving.

Onderhoudsvriendelijk

Een hout-betonschutting is zeer onderhoudsvriendelijk. Het beton gaat jarenlang mee en heeft geen enkel onderhoud nodig. In de meeste gevallen is het hout ook voorzien van een afwerkingslaag. Hierdoor is het goed beschermd tegen weersinvloeden en krijgen schimmels geen kans.

Schutting laten plaatsen in Bolsward

Ben je op zoek naar een schuttingbouwer in Bolsward? Of wil je zelf een schutting aanleggen en ben je op zoek naar materialen? Zuidema-Schuttingen kan je in beide gevallen van dienst zijn! Bij ons kun je alles bestellen voor jouw nieuwe hout-betonschutting, maar wij bieden nog meer mogelijkheden. Voor elke smaak, wens en tuin hebben wij een geschikte schutting!

Kijk eens rustig rond op onze website om inspiratie op te doen. Ons gehele aanbod kun je via onze website bestellen. In de configurator kun je een schutting geheel naar wens samenstellen en bestellen. Wij leveren dan alle materialen voor de schutting bij je thuis. Daarnaast kunnen wij de schutting ook voor je plaatsen. Dat geldt echter niet voor een betonschutting, daar leveren we alleen het materiaal voor.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Zuidema Schuttingen vind je tientallen blogs met handige tips en adviezen. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Reactie plaatsen