Een schutting laten plaatsen in Heerenveen?

Een schutting laten plaatsen in Heerenveen?

Heb je behoefte aan privacy of wil je jouw tuin beschermen tegen wind en geluid? Dan is het een hele goede stap om een schutting te laten plaatsen. Om een schutting helemaal af te maken moet er ook een poort geplaatst worden. Een goede poort beschermt jouw tuin tegen ongewenste indringers en het geeft jou toegang naar de tuin.

Schuttingbouwer Zuidema kan je alles leveren wat je nodig hebt om de tuin te omheinen. Wil je een schutting laten plaatsen in Heerenveen? Kies dan voor Zuidema-schuttingen!

Wat voor schuttingen zijn mogelijk?

Op gebied van tuinomheiningen bestaan er verschillende mogelijkheden: Een natuurlijke groene omheining, een schutting van hout of een muur/schutting van beton of steen. Bij Zuidema-Schuttingen kun je kiezen voor de volgende schuttingen:

Bij de hout-betonschutting kun je kiezen uit verschillende soorten hout, maar je hebt ook veel keus voor de beton van de schutting. Op zo´n manier kun je de schutting geheel naar wens en smaak ontwerpen. Wat hout betreft kun je kiezen voor grenen, Douglas, Red Wood en Nobifix.

In onze webshop kun je alle benodigdheden bestellen die je nodig hebt voor deze schuttingen. Wil je een schutting laten plaatsen in Heerenveen? Dat kunnen wij ook voor je uitvoeren! Dat geldt echter niet voor een betonschutting, daar leveren wij alleen de materialen voor.

Een schutting laten plaatsen in Heerenveen?

Kan ik ook een passende poort bestellen?

Natuurlijk leveren wij ook verschillende soorten poorten, in meerdere maten en van verschillende houtsoorten. Zo kun je kiezen voor grenen, Douglas of Red Wood hout. Wil je een brede doorgang? Kies dan voor een dubbele poort. In de webshop vind je alle materialen die je nodig hebt om de poort te monteren.

Heb je daar hulp bij nodig? Wij plaatsen de poort met alle liefde voor je! Een poort in een schutting heeft vaak het gevolg dat de schutting iets scheef komt te staan. Dat is vaak het geval bij volledig houten poorten. De poort wordt namelijk vaak dichtgegooid als iemand met de fiets de tuin verlaat.

Als je een stevige en duurzame poort wilt, kies dan voor een combinatie van hout en beton. De poort wordt dan tussen betonnen palen gemonteerd. Dit levert een veel duurzamer geheel op, bovendien staat het heel mooi!

Schutting laten plaatsen in Heerenveen

Wil jij een mooie omheining om de tuin? Een schutting die jarenlang meegaat? Zoek je daarvoor een ervaren schuttingbouwer in Heerenveen? Dan ben je bij Zuidema-Schuttingen aan het juiste adres. In onze webshop vind je alles dat je nodig hebt voor een mooie nieuwe schutting. De mogelijkheden zijn enorm. Voor elke smaak, wens en tuin hebben wij een geschikte schutting!

Kijk eens rustig rond op onze website om inspiratie op te doen. Ons gehele aanbod kun je via onze website bestellen. In de configurator kun je een schutting geheel naar wens samenstellen en bestellen. Wij leveren dan alle materialen voor de schutting bij je thuis. Daarnaast kunnen wij de schutting ook voor je plaatsen. Dat geldt echter niet voor een betonschutting, daar leveren we alleen het materiaal voor.

Heb je moeite met het opmeten van de juiste maten van de schutting? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Deze service kun je via onze website aanvragen. Wij komen de maten dan bij je thuis opmeten.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Zuidema Schuttingen vind je tientallen blogs met handige tips en adviezen. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:


Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Reactie plaatsen