Schutting laten plaatsen in Drachten?

Schutting laten plaatsen in Drachten?

Wil je een schutting laten plaatsen in Drachten? Ben je op zoek naar een ervaren schuttingbouwer die een hoop keus biedt? Kies dan voor Zuidema-Schuttingen! Bij ons kun je alles krijgen wat je nodig hebt voor een mooie schutting. Bovendien kun je alles via onze website regelen. Alle materialen en benodigdheden, een offerte en zelfs het meten van de juiste maten kun je via onze website aanvragen.

Wat zijn de voordelen van een schutting?

Vaak wordt er voor een schutting gekozen vanwege privacy redenen, maar een schutting biedt nog veel meer voordelen:

  • Een schutting houdt de wind tegen;
  • Lawaai en geluid worden tegengehouden door de schutting;
  • Het is een obstakel dat diefstal en inbrekers tegenhoudt.

Wat voor schuttingen kan ik bestellen?

Er bestaan verschillende soorten schuttingen die je als omheining rond de tuin kunt plaatsen. Bij Zuidema-Schuttingen kun je kiezen voor de volgende schuttingen:

De keus voor de juiste schutting kan best lastig zijn. Je kunt deze keus het best laten afhangen van je smaak en de stijl van de tuin. Heb je een moderne tuin? Daar past een betonschutting of een hout-betonschutting heel goed bij. Hou je meer van een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een houten schutting. Je hebt meerdere keuzes voor de houtsoort; grenen, Douglas, Red Wood of Nobifix.

Schutting laten plaatsen in Drachten?

Hoe meet ik een schutting op?

Via onze webshop kun je alles bestellen wat je nodig hebt voor jouw nieuwe schutting. Wij leveren alles bij jou thuis, maar kunnen de schutting ook plaatsen in Drachten. We hebben daarvoor natuurlijk wel de juiste maten nodig van de tuin. Vind je het moeilijk om deze maten goed op te meten. Op onze website staat een hulpmiddel die jou kan helpen; een inmeetservice. Wij komen dan de maten van jouw toekomstige schutting opmeten.

Het inmeten is vooral belangrijk in geval van bijzondere situaties. Je kunt dan denken aan een tuin die afloopt of als de schutting langs een waterkant geplaatst moet worden. Wij helpen je hier graag bij! Voor het inmeten of nameten rekenen wij €85,- inclusief BTW, 15% korting en kilometervergoeding. Als je de schutting bij Zuidema-Schuttingen bestelt dan wordt het bedrag aan jou gecrediteerd.

Zodra de inmeetservice is betaalt nemen wij contact op om een datum voor te stellen. Meestal vinden de metingen plaats op een vrijdag.

Hoe werkt het?

  • Ga naar onze webshop, hier kun je de meetafspraak afrekenen;
  • Kies bij bestellen door de optie ophalen en direct betalen via Ideal. Je ontvangt dan 15% korting;
  • Je ontvangt een voorstel voor een datum van ons.

Schutting laten plaatsen in Drachten

Wil jij een mooie omheining om de tuin? Een schutting die jarenlang meegaat? Zoek je daarvoor een ervaren schuttingbouwer in Drachten? Dan ben je bij Zuidema-Schuttingen aan het juiste adres. In onze webshop vind je alles dat je nodig hebt voor een mooie nieuwe schutting. De mogelijkheden zijn enorm. Voor elke smaak, wens en tuin hebben wij een geschikte schutting! Kijk eens rustig rond op onze website om inspiratie op te doen.

Ons gehele aanbod kun je via onze website bestellen. In de configurator kun je een schutting geheel naar wens samenstellen en bestellen. Wij leveren dan alle materialen voor de schutting bij je thuis. Daarnaast kunnen wij de schutting ook voor je plaatsen. Dat geldt echter niet voor een betonschutting, daar leveren we alleen het materiaal voor.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Zuidema Schuttingen vind je tientallen blogs met handige tips en adviezen. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Reactie plaatsen