Schutting laten plaatsen in Sneek?

Schutting laten plaatsen in Sneek?

Wil je een schutting laten plaatsen in Sneek? Ben je op zoek naar een ervaren schuttingbouwer of wil je zelf de schutting plaatsen? Zuidema-Schuttingen kan je alle materialen leveren die je nodig hebt, maar wij kunnen de schutting ook plaatsen. 

Op onze website kun je een goed beeld krijgen van de verschillende schuttingen. Er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden!

Welke schutting past bij mijn tuin?

Met een schutting kun je jouw eigen paradijsje in je tuin creeëren. Een plek waar je heerlijk in alle privacy kunt genieten van de rust. Er bestaan verschillende soorten omheiningen voor een tuin. Sommige mensen kiezen voor een natuurlijke groene omheining, maar veruit de meesten kiezen voor een echte schutting van hout, beton of een combinatie van beiden. 

Zuidema-Schuttingen biedt de volgende schuttingen:

Als je een moderne tuin hebt, dan past een betonschutting daar heel goed in. Tegenwoordig heb je veel keus op dit gebied. Je kunt kiezen voor een bepaalde kleur, maar ook voor een motief. Zo bestaat er bijvoorbeeld een betonschutting met een nostalgisch steenmotief. Maar je kunt natuurlijk ook voor strakke betonplaten kiezen. 

Hou je van de industriële stijl? Dan is een hout-betonschutting een hele goede keus. Dat levert is een hele mooie en duurzame schutting op. Een houten schutting is een hele goede keus voor mensen die meer van een natuurlijke look houden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Douglas schutting.

Schutting laten plaatsen in Sneek?

Wanneer kiezen voor een Douglas schutting?

Wil je een schutting laten plaatsen in Sneek? Dan zou je een Douglas schutting kunnen laten plaatsen. Een Douglas schutting wordt gemaakt met hout van de Douglas spar. Dit is een type naaldboom die vooral in Scandinavië voorkomt. Het hout biedt vele voordelen, zoals duurzaamheid en sterkte. Het hout wordt daarom voor veel doeleinden gebruikt, ook voor het plaatsen van schuttingen. Van nature heeft het Douglas hout een warme rode kleur. 

Door de invloed van wind, zon en regen verkleurt dit echter snel. De kleur van de schutting zal daardoor vergrijzen. Dit geeft een zeer sfeervol en aparte uitstraling. Zonder behandeling zal de schutting dan evengoed nog 15 jaar meegaan. 

Wil je de kleur en de warme uitstraling van het hout behouden? Of wil je dat de schutting langer dan 15 jaar meegaat? Dan zal het hout behandeld moeten worden met daarvoor geschikte producten. Je kunt daarvoor het best beits gebruiken.

Schutting laten plaatsen in Sneek

Ben je op zoek naar een schuttingbouwer in Sneek? Of ben je van plan om zelf een schutting te bouwen en ben je op zoek naar materialen? Zuidema-Schuttingen kan je in beide gevallen van dienst zijn! Op onze website kun je alles vinden voor jouw nieuwe schutting. Wij bieden veel mogelijkheden. Voor elke smaak, wens en tuin hebben wij een geschikte schutting! 

Kijk eens rustig rond op onze website om inspiratie op te doen. Ons gehele aanbod kun je via onze website bestellen. In de configurator kun je een schutting geheel naar wens samenstellen en bestellen. Wij leveren dan alle materialen voor de schutting bij je thuis. Daarnaast kunnen wij de schutting ook voor je plaatsen. 

Dat geldt echter niet voor een betonschutting, daar leveren we alleen het materiaal voor. Heb je moeite met het opmeten van de juiste maten van de schutting? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Deze service kun je via onze website aanvragen. Wij komen de maten dan bij je thuis opmeten.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Zuidema Schuttingen vind je tientallen blogs met handige tips en adviezen. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:


Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Reactie plaatsen