Schutting laten plaatsen in Leeuwarden?

Schutting laten plaatsen in Leeuwarden?

Wil jij jouw tuin laten omheinen met een mooie schutting? Ben je daarom op zoek naar een schuttingbouwer in Leeuwarden? Zuidema-schuttingen heeft een grote verscheidenheid aan schuttingen in het assortiment. Deze kun je allemaal heel eenvoudig via de website bestellen.

Alle materialen worden dan thuisbezorgd. Je kunt er ook voor kiezen om de schutting te laten plaatsen in Leeuwarden. Neem gerust een kijkje op onze website! Zo kun je een goed beeld krijgen van de verschillende keuzes. Wil je zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw tuin? Stel je eigen schutting dan samen in onze configurator.

Wat voor schuttingen bestaan er?

Als je op zoek bent naar een schutting, dan heb je veel verschillende keuzes. Deze kunnen onderverdeeld worden in de volgende types:

De keus voor een schutting kan nog best lastig zijn. Natuurlijk moet je een schutting mooi vinden, maar het best kun je de keus laten bepalen door de stijl van je tuin. Heb je een landelijke tuin? Daar past een hout-betonschutting of een douglas schutting heel goed bij. Heeft jouw tuin een moderne uitstraling? Dan kun je het best kiezen voor een hout-betonschutting of een betonschutting.

Schutting laten plaatsen in Leeuwarden?

Waarom kiezen voor een betonschutting?

De meeste mensen kiezen voor een houten schutting, eventueel in combinatie met beton. Een betonnen schutting is iets minder populair. Veel mensen vinden een betonnen schutting te kil, maar de betonnen schuttingen van tegenwoordig zijn niet meer standaard grijs. Er bestaan vele kleuren, variaties en zelfs motieven. Een betonschutting biedt je daarom de volgende voordelen:

Duurzaamheid

Een omheining van beton is bijna niet stuk te krijgen, het zal daarom jarenlang meegaan. Hout heeft als nadeel dat het onderhoud nodig heeft, bovendien kan het gaan rotten of kromtrekken. Daarnaast houdt beton de wind nog beter tegen dan een houten schutting en het is bestand tegen erosie door wind en water.

Privacy

Een betonschutting is solide, zonder doorkijk. Hierdoor is het de ideale schutting als privacy heel belangrijk is voor je. Daarnaast is een schutting van beton een groot obstakel voor inbrekers, hierdoor vergroot je de veiligheid in en om het huis.

Weinig onderhoud

Een omheining van beton vergt geen onderhoud. Na het plaatsen van de schutting heb je er jarenlang plezier van, zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Dat geldt niet voor een groene omheinding of een schutting van hout.

Geluid dempend

Beton heeft de eigenschap dat het geluid zeer goed weerkaatst. Daardoor houdt het ongewenst lawaai van buren of een drukke weg heel goed tegen. Zo kun je rustig van de tuin genieten zonder dat je gestoord wordt door spelende kinderen, muziek van de buren of lawaai van de straat.

Veel mogelijkheden

Denk jij bij een betonschutting nog aan een grijze, kale muur van beton om je tuin? Tegenwoordig heb je veel meer keus om gebied van betonnen schuttingen. Je kunt de omheining in allerlei kleuren en motieven bestellen.

Schutting laten plaatsen in Leeuwarden

Wil jij een schutting laten plaatsen in Leeuwarden? Bestel je schutting dan bij Zuidema-Schuttingen! Op onze website vind je een enorm assortiment aan verschillende schuttingen. Ben je op zoek naar een schuttingbouwer die de schutting bij jouw thuis komt plaatsen? Kies dan voor een hout-betonschutting of een douglas schutting.

Ben je geïnterresseerd in een betonschutting? Je kunt deze geheel naar wens samenstellen en bestellen in onze webshop. Wij leveren dan alle benodigde materialen bij je thuis, maar wij plaatsen de schutting niet. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Betonschutting alleen levering.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Zuidema Schuttingen vind je tientallen blogs met handige tips en adviezen. Heb je bijvoorbeeld deze blogs al gelezen:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Offerte opvragen

Reactie plaatsen